هشدار پلیس المان در خصوص دزدهای توالت عمومی

جام جم آنلاین: پلیس المان به کلیه شهروندان در مورد استفاده از توالت های عمومی هشدار داد و گفت دزدها در توالت های عمومی در کمین انها هستند.
کد خبر: ۶۰۰۲۱

به گزارش انانوا ، پلیس اعلام کرد چندین مورد سرقت در توالت های عمومی این کشور گزارش شده که منحصر بفرد و بی سابقه بوده است.
در این روش جدید شخصی که ظاهرا9 برای استفاده از توالت امده اما در حقیقت سارق است در یک فرصت مناسب دست خود را از فضای پایین کابین توالت عمومی دراز کرده و کیف پول آنها را از جیب شلوار اشخاص که در پایین پای آنها قرار گرفته می رباید.
یک مرد 32 ساله المانی که نام او فاش نشده اولین کسی است که به پلیس مراجعه کرده و این نمونه جدید از دزدی را گزارش داده است.
مرد بینوا که 70 پوند خود را از دست داده گفت ناگهان دیده است که دستی از زیر فضای خالی توالت وارد شده و کیف او را از جیبش خارج کرده است. او هرگز فرصت کافی برای تعقیب سارق را نیافت.

دانش آموزان انگلیسی از گرگم به هوا بازی کردن منع شدند!
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها