سرگردانی دانش آموزان تجدیدی همچنان پابرجاست

سال تحصیلی جدید، چهار روز دیگر آغاز می‌شود در حالی که دانش‌آموزان تجدیدی همچنان بلاتکلیفند. دهم شهریور، اداره‌کل آموزش و پرورش شهر تهران بخشنامه‌ای را به مدارس ابلاغ کرد که طی آن مدیران مدارس باید آن دسته از دانش‌آموزانی را که موفق به قبولی در خرداد نشده‌اند و کارشان به امتحانات شهریور کشیده است برای ادامه تحصیل به هنرستان‌ها و مدارس کار و دانش معرفی کنند.
کد خبر: ۵۹۸۶۳۲

این بخشنامه که تضییع آشکار حقوق دانش‌آموزان تلقی می‌شد و بصراحت حق انتخاب را از آنها می‌گرفت مورد اعتراض شدید دانش‌آموزان، اولیا و کارشناسان آموزشی قرار گرفت هر چند مدیران مدارس همچنان طبق بخشنامه‌ای که در اختیار داشتند، عمل می‌کردند.

پس از رسانه‌ای شدن این موضوع، معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش شهر تهران در تماس با جام‌جم توضیح داد که این بخشنامه دیگر اجرا نخواهد شد و مدارس برای دانش‌آموزان تجدیدی که در امتحانات شهریور قبول شده‌اند و از درس‌های موثر در انتخاب رشته نمره قبولی آورده‌اند، فرم هدایت تحصیلی جدید صادر می‌کند.

مطابق گفته‌های محمود حسینی این فرم جدید مجوز انتخاب رشته آزادانه این گروه از دانش‌آموزان بود اما با وجود این تاکید و دادن اطمینان خاطر به این افراد، پیگیری‌ها نشان می‌دهد که در شهر تهران هنوز مبنای عمل مدیران بخشنامه‌ای است که به گسیل قبول شده‌های شهریور به هنرستان‌ها تاکید دارد.

این در حالی است که سرپرست آموزش و پرورش نیز مقابل این بخشنامه موضع گرفته و در گفت‌و‌گو با مهر توضیح داده است که به محض اطلاع از این موضوع جلوی اجرای آن را گرفته است. علت مخالفت علی‌اصغر فانی با اجباری بودن تحصیل دانش‌آموزان در هنرستان‌ها این است که او معتقد است فلسفه توسعه هنرستان ورود دانش‌آموز به بازار کار است اما اگر قرار باشد دانش‌آموزی با اجبار به هنرستان فرستاده شود تاثیرگذاری در بازار کار نخواهد داشت.با وجود این همچنان مدیران برخی مدارس شهر تهران از صدور برگه هدایت تحصیلی بعد از قبولی دانش‌آموزان در امتحانات شهریور امتناع می‌کنند و می‌گویند آموزش و پرورش هنوز بخشنامه قبلی را باطل نکرده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها