طرح‌های تشویقی جدید برای نوسازی ناوگان تاکسیرانی

رئیس ستاد مدیریت حمل‌ونقل و سوخت کشور با بیان این‌که 40 هزار تاکسی فرسوده در کشور وجود دارد، از اجرای طرح تشویقی جدید برای نوسازی ناوگان تاکسیرانی خبر داد.
کد خبر: ۵۹۷۸۵۵

مجتبی شفیعی درباره تعداد تاکسی‌های فرسوده کشور به ایسنا گفت: اکنون از 350 هزار تاکسی‌ که در کل کشور تردد می‌کند، کمتر از 40 هزار تاکسی فرسوده وجود دارد که نیازمند نوسازی هستند.وی افزود: با توجه به افزایش قیمت خودرو، توجیه اقتصادی نوسازی تاکسی برای رانندگان از بین رفته است، چرا که یارانه‌ای که دولت برای نوسازی تاکسی‌ها می‌داد و همچنین وامی که در اختیار رانندگان تاکسی قرار می‌گرفت، کافی نبود،اما طرح جدیدی برای نوسازی ناوگان‌های تاکسیرانی در نظر گرفته شده که با توجه به تشویق‌ها و تنوعی که در خودروها وجود دارد، امیدواریم به سمت نوسازی این تاکسی‌ها برویم.

رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور خاطرنشان کرد: اکنون ظرفیت خودروسازی‌ها برای تولید تاکسی کاهش پیدا کرده، اما برخی از خودروسازها اعلام آمادگی کرده‌اند و به محض این‌که مصوبه جدید اعلام شود، نوسازی ناوگان تاکسیرانی را از سر خواهیم گرفت.وی تاکید کرد: اولویت ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور برای استفاده از خودروهای با کیفیت بالا در شهر تهران است و اولین سرمایه‌گذاری در این حوزه برای کلانشهر تهران انجام می‌شود و سپس دیگر شهرها در فاز دوم نوسازی ناوگان تاکسیرانی کشور قرار دارد.

شفیعی درباره این‌که چرا تعداد اتوبوس‌های گازی در تهران کم است و به جای آن بیشتر این حمل‌ونقل عمومی گازوئیل‌سوز است، عنوان کرد: اتوبوس‌های گازی برای اولین بار در کشور مطرح شد و برخی از شهرها به دلیل اقلیمی که دارند از آن راضی بوده‌اند، اما در شهر تهران استقبال نشد.وی ادامه داد: برخی از شهرها همانند تهران و برخی دیگر از کلانشهرها به این نتیجه رسیده‌اند که اتوبوس‌های گازوئیل‌سوز بهتر از اتوبوس‌های با سوخت گاز است. هر چند که براساس مصوبه دولت محدودیت‌هایی برای شماره‌گذاری اتوبوس‌های دیزلی در شهر تهران وجود داشت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها