کاهش قیمت سهام شرکتهای فولاد در جهان

جام جم آنلاین: قیمت سهام شرکتهای فولاد ، پس از این که شرکت «نیپون استیل» ژاپن اعلام کرد با 72 درصد افزایش قیمت یکی از تامین کنندگان اصلی سنگ آهن خود موافقت کرده ، در جهان کاهش یافت.
کد خبر: ۵۹۶۵۳

به گزارش بی بی سی ، نیپون استیل ، بزرگترین تولیدکننده فولاد ژاپن در مورد افزایش قیمت خرید سنگ آهن با شرکت معدنی برزیلی CVRD از اول سال مالی جدید - اول آوریل - به توافق رسیده است.
این خبر باعث سقوط قیمت شرکتهای فولادسازی اروپا ، ارسلور 3 درصد و کوروس 3.4 درصد شد.

 کاهش قیمت سهام شرکتهای فولاد در جهان
 نیپون استیل ، بزرگترین تولیدکننده فولاد ژاپن در مورد افزایش قیمت خرید سنگ آهن با شرکت معدنی برزیلی CVRD از اول سال مالی جدید - اول آوریل - به توافق رسیده است

تحلیلگران انتظار داشتند نیپون با شرکت برزیلی برای افزایش بین 40 تا 50 درصد به توافق برسد.
در این حال قیمت سهام شرکت های معدنی افزایش یافت. پیتر فیش تحلیلگر مسائل فولاد و مدیر یک گروه مشورتی مستقر در شفیلد انگلیس گفت میزان افزایش قیمت شرکت برزیلی غیرعادی بود زیرا وی در 50 سال اخیر هرگز شاهد افزایش یکباره قیمت تا این حد نبوده است.
اما تحلیلگران دیگر گفتند باتوجه به افزایش قابل توجه قیمت فولاد در طول سال گذشته - بیشتر به علت افزایش تقاضای جهانی ، به ویژه در چین - قابل درک است که بخش معدن نیز درصدد افزایش قیمتهای خود باشد.
قیمت فولاد فقط در ژانویه 8 درصد در جهان و 24 درصد در چین افزایش یافت.
کارشناسان حالا انتظار دارند سایر تولیدکنندگان سنگ آهن نیز قیمتهای خود را تا 70 درصد افزایش دهند که صنعت فولاد ، باتوجه به افزایش شدید قیمت های آن در ماه های اخیر ، براحتی قادر به تحمل افزایش قیمت هاست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها