فاصله دریایی بندرعباس به جزیره هرمز، کاهش می یابد

مدیرعامل سازمان بنادر ودریانوردی کشورگفت:با بهره برداری از بندرگاه چند منظوره نخل تا خدا بندرعباس، فاصله دریایی بندرعباس تا جزیره هرمز شش کیلومتر کاهش می یابد.
کد خبر: ۵۹۵۸۹۸
فاصله دریایی بندرعباس به جزیره هرمز، کاهش می یابد

سید عطاء الله صدر، روز سه شنبه در حاشیه بازدید از پروژه بندر چند منظوره نخل تا خدا بندرعباس بیان داشت:هم اینک این پروژه با اعتباری افزون بر۳۰۰ میلیارد ریال در دست اجراست و ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی افزود: طول مسیر دسترسی و بازوهای موج شکن بندر نخل ناخدا در مجموع چهار هزار و ۱۳۵ متر است که هم اکنون سه هزار و ۸۰۰ متر از این مسیر احداث شده است و ساخت حوضچه بندرگاه نیز مراحل پایانی خود را سپری می کند.
صدر ، به نصب یک فروند اسکله شناور در بندر نخل ناخدا اشاره کرد و گفت:علاوه بر جابه جایی کالا و مسافر از طریق این بندر، برای فاز دوم این پروژه ، کاربری گردشگری و تفریحی پیش بینی شده که شامل هتل، رستوران و امکانات ورزش های دریایی است.
بندر چند منظوره نخل ناخدا که نام آن برگرفته از محله ای به همین نام در شهر بندرعباس است، در ساحل شرقی این شهر در دست ساخت است. (ایرنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها