در دهمین جشنواره ملی هنرهای تجسمی صورت می‌گیرد؛

تقدیم آثار تجسمی هنرمندان به امام هشتم

هنرمندان تجسمی کشور در مراسم گشایش دهمین جشنواره ملی هنرهای تجسمی رضوی در شیراز، آثار برگزیده خود را تقدیم امام هشتم می‌کنند.
کد خبر: ۵۹۳۴۹۳
تقدیم آثار تجسمی هنرمندان به امام هشتم

به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس،  علی محمد اسکورچی اظهار داشت: مراسم دهمین جشنواره ملی هنرهای تجسمی رضوی شنبه 16 شهریور ماه جاری با ارائه آثار برگزیده هنرمندان سراسر کشور در شیراز گشایش می‌یابد.

معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس افزود: در آئین گشایش مراسم دهمین جشنواره ملی هنرهای تجسمی رضوی از 897 اثر رسیده 334 اثر با موضوع رضوی در 6 رشته نقاشی، گرافیک، پوستر، نشانه، مجسمه، تذهیب و گل مرغ، به نمایش گذاشته می‌شود.

این مسئول اضافه کرد: بنا به نظر اساتید و کارشناسان هنرهای تجسمی سطح جشنواره امسال به لحاظ کمی و کیفی نسبت به دوره قبل افزایش نسبی داشته است.

وی ادامه داد: مراسم افتتاح آثار در چند نگارخانه شیراز از جمله وصال، آشنا و چهارسو ساعت 17 برگزار می‌شود.

اسکورچی سطح داوری این دوره را بسیار مطلوب ارزیابی و تصریح کرد: اطلاع‌رسانی این جشنواره به تمام ارائه‌کنندگان آثار از طریق سامانه پیام کوتاه و سایت ویژه صورت گرفته است.

معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس در ادامه بیان کرد: با طراحی و راه‌اندازی سایت ارجاع و ثبت‌نام علاوه بر ایجاد تسهیلات در ارسال آثار و سهولت دریافت آن، کد پیگیری برای متقاضی ایجاد می‌شود که موجب کاهش هزینه‌ها و صرفه‌جویی در وقت شده است.

اسکورچی ابراز داشت: از دیگر مزایای راه‌اندازی سایت جشنواره که باعث تفاوت جشنواره با سال‌های گذشته شده، شناسائی بیشتر هنرمندان ملی در زمینه هنر دینی در سطح ملی است به گونه‌ای که نسبت به سال گذشته بیش از 500 هنرمند شناسایی شدند.

 مراسم اختتامیه جشنواره رضوی 22 شهریور ماه جاری ساعت 17 در تالار حافظ شیراز برگزار می شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها