رقابت‌عکاسان‌برای روز‌جهانی‌گردشگری

سهند راوری:‌ سازمان ملل سال 2013 را با عنوان سال «همکاری درخصوص منابع آب» نامگذاری کرده است. در راستای این نام، امسال سازمان جهانی گردشگری (UNWTO) روز جهانی گردشگری را که هر ساله در 27 سپتامبر (5 مهر) جشن گرفته می‌شود، با عنوان «گردشگری و آب: محافظت از آینده مشترکمان» نامگذاری کرده است.
کد خبر: ۵۹۰۰۰۰

گردشگری امروزه صنعتی تریلیون دلاری است که سالانه بیش از یک میلیارد گردشگر بین‌المللی و در حدود پنج تا شش گردشگر داخلی را به سفر برمی‌انگیزد. با توجه به اهمیت این صنعت و جشن گرفتن روز جهانی گردشگری در بیشتر نقاط جهان، انتظار می‌رود که این موضوع فرصتی منحصر به فرد در جهت افزایش آگاهی گردشگران باشد و گردشگری سبب دسترسی بیشتر به منابع آب و حفظ آنها شود.

سازمان جهانی گردشگری در راستای این روز جهانی هر ساله اقدام به برگزاری رقابت عکاسی بین‌المللی می‌کند. امسال نیز این رقابت با موضع گردشگری و آب برگزار می‌شود. شرکت در این مسابقه نیازمند داشتن تخصص عکاسی نیست و همه می‌توانند در این رقابت شرکت کرده و برنده یک دوربین دیجیتال شوند. شرکت‌کنندگان برای فرستادن عکس‌های خود لازم است تا در سایت سازمان جهانی گردشگری ‌(wtd. unwto.‌org‌) وارد شده و پس از ثبت‌نام، نسبت به ثبت عکس خود در سایت اقدام کنند.

موضوع عکس‌ها

عکس‌های ارسالی باید یکی از جنبه‌های زیر را در بر بگیرند:

چگونه صنعت گردشگری توانسته ایده‌هایی نو را در بخش‌های مختلف خود به کار گیرد تا میزان مصرف و آلودگی منابع آبی را کاهش دهد.

چگونه صنعت گردشگری توانسته دسترسی به آب سالم و تقویت مدیریت منابع آب در جوامع محلی را بهبود بخشد.

چگونه شما به عنوان یک گردشگر توانسته‌اید اقدامات جدی در جهت ایجاد آینده پایدارتر منابع آبی انجام دهید.

چگونه صنعت گردشگری می‌تواند به حفظ مقصدهای آبی (مناطق ساحلی، دریاچه‌ها، رودخانه‌ها، چشمه‌ها و...) کمک‌کند.

نشان دادن مقصدهای آبی متنوع جهان و چگونگی اهمیت آنها در صنعت گردشگری.

علاقه‌مندان جهت دیدن عکس‌هایی که تاکنون ارسال شده می‌توانند به وب‌سایت اصلی سازمان جهانی گردشگری و همچنین صفحات رسمی این سازمان در شبکه‌های اجتماعی مراجعه کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها