«سکه های طلا» دزدهای زورگو را به دام انداخت

2 سارق زورگیر که با سرقت 2.5 میلیون تومان پول از یک مغازه تحت تعقیب پلیس قرار داشتند ، دستگیر شدند.
کد خبر: ۵۸۹۸۷

صاحب یک مغازه در مراجعه به کلانتری 115 رازی با ارائه شکایتی عنوان کرد ، در غیاب وی 2 نفر با مراجعه به مغازه اش در خیابان وحدت اسلامی پس از تهدید شاگرد مغازه 2.5 میلیون تومان پول موجود در این محل را به سرقت برده و متواری شده اند.

پیگیری پرونده

در پی این شکایت ، سرهنگ عبداللهی ؛ رئیس کلانتری 115 با پیگیری موضوع ، پرونده را برای تحقیق به واحد تجسس کلانتری ارجاع داد و با تحقیقات مقدماتی معلوم شد ، این 2 سارق از چندی پیش در این محل رفت و آمد می کردند. با مشخص شدن هویت سارقان به نامهای حمید و مهدی هنگامی که تحقیق در این زمینه ادامه داشت ، ماموران کلانتری اطلاع پیدا کردند ، این دو متهم تحت تعقیب ، در حوالی تکیه دولت با مراجعه به یک طلافروشی قصد خرید سکه طلا دارند.

دستگیری متهمان

با اطلاع از این موضوع ، ماموران با عزیمت به محل ، هر 2 سارق فراری را دستگیر کردند و در بازرسی از آنها 2.5 میلیون تومان چک مسافرتی را کشف و ضبط کردند. با انتقال متهمان به کلانتری ، هر 2 متهم به سرقت اعتراف کردند و به دستور بازپرس دادسرای جنایی تهران برای ادامه تحقیقات تحویل پلیس آگاهی شدند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها