نبض سیاست

دولت و مصوبه واگذاری نمایشگاه بین‌المللی

برخی رسانه‌ها از لغو برخی مصوبات دولت احمدی‌نژاد از سوی دولت جدید از جمله واگذاری نمایشگاه بین‌المللی به صداوسیما خبر دادند.
کد خبر: ۵۸۹۷۶۳

اما الهام امین‌زاده، معاون حقوقی رئیس جمهور با تکذیب این خبر گفت:‌ اکنون در حال کار کارشناسی درباره این مصوبه هستیم و هنوز نتیجه آن مشخص نشده است. وی افزود: دو یا سه هفته دیگر نتیجه کار کارشناسی مشخص می‌شود و پس از آن موضوع در دولت مطرح خواهد شد و اکنون نمی‌توانیم درباره نظرنهایی دولت در این باره اظهار نظر کنیم.

تلخ ترین خاطره عکاس رسمی هاشمی‌رفسنجانی

محمد کاظم‌پور، عکاس رسمی مجمع تشخیص مصلحت نظام که از سال 1376 در همه برنامه‌ها همراه آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی بوده است، در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، تلخ‌ترین خاطره خود را چنین روایت کرد: تلخ‌ترین لحظه‌ای که در عکاسی داشتم و با هق‌هق گریه عکس می‌گرفتم، دیدار آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی با یک جانباز در زیباکنار بود که وقتی آن جانباز، هاشمی را دید، می‌خواست حرف بزند، اما نمی‌توانست. دست‌هایش را می‌دیدم که پنجه‌هایش را باز کرده و به صورت حاج آقا می‌کشد.

گریه هاشمی همه را به گریه واداشت؛ آن لحظه یاد کوه‌ آتشفشانی افتادم که وقتی برای گدازه‌های خود راه خروجی نداشته باشد، فواره می‌کشد.

استفاده از آهنگ سریال ایرانی برای مقابله با آلودگی صوتی در عراق

خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری «اصوات العراق» نوشت: دولت محلی «واسط» در جنوب بغداد در اقدامی جالب دستور داده است دستفروشان نفت و گاز در این منطقه، باید به جای استفاده از بوق‌ و صدای بطری از آهنگ سریال یوسف پیامبر(ع) استفاده کنند.

جبار الحجامی، مسئول رسانه‌ای استان واسط عراق در شهر کوت گفته است: با هماهنگی انجام شده، این حکم برای کسانی که از گاری یا ماشین برای فروش نفت و گاز استفاده می‌کنند، لازم‌الاجرا شده است تا آلودگی صوتی موجود برچیده شود.

وی افزوده است: استفاده از بوق‌ و صدای بطری موجب ناراحتی بسیاری از مردم از جمله کودکان و پیران و بیماران می‌شود که این امر با ذوق مردم منطقه سازگار نیست.

الحجامی به برخورد با مخالفان با این قانون خبر داده و تاکید کرده است: کمیته‌ای ویژه برای مقابله با مخالفان این دستور ایجاد شده و در ایست و بازرسی پلیس، این مساله پیگیری می‌شود و در صورت مخالفت با قانون تذکر داده می‌شود و در صورت ادامه این تخلف مجوز این افراد لغو خواهد شد.

مسئولیت حسین فریدون در دولت چیست؟

سایت صراط نیوز در تحلیلی به واکاوی نقش حسین فریدون، برادر رئیس‌جمهور پرداخت.

در این مطلب آمده است: برادر حسن روحانی انتصاب خود را در هر سمتی در دولت یازدهم تکذیب کرده است، اما وی هم در کابینه حضور دارد، هم در جلسات رای اعتماد حاضر بود، در همه جلسات مهم و اصلی دولت و هم در دیدارهای رئیس‌جمهور با مقامات خارجی و داخلی.

پیش از این عنوان شده بود که روحانی در حکمی برادر خود را به عنوان مسئول بازرسی نهاد ریاست جمهوری منصوب کرده است.

اما حسین فریدون این خبر را نیز تکذیب کرده و در پاسخ به این پرسش که گویا قرار است در سمت دفتر بازرسی ویژه نهاد ریاست‌جمهوری مشغول به کار شوید، گفته است چنین حکمی برای من صادر نشده است و بحثی هم درباره واگذاری سمت جدید به من وجود ندارد.

بازتاب گسترده انتشار اسناد سیا در فضای مجازی

انتشار اسناد محرمانه سازمان سیا که دخالت این سازمان در کودتای بیست و هشتم مرداد سال 32 را نشان می‌دهد، بمب خبری دیروز رسانه‌های مجازی و موضوع داغ شبکه‌های اجتماعی شد.

بعضی اعتراف رسمی سازمان سیا به دخالت در کودتای بیست و هشتم مرداد را در شرایط فعلی به عنوان پالس مثبتی از عزم آمریکا برای جبران اشتباهات تاریخی در قبال ایران تفسیر کرده‌اند.

ادعای عجیب یک سایت حامی دولت سابق

سایت نکات پرس وابسته به حامیان احمدی‌نژاد ـ مشایی در خبری مدعی شد: در زمان ریاست جمهوری محمود احمدی‌نژاد، نمادهای زیادی از عبارت «اللهم عجل لولیک الفرج» در ساختمان‌های نهاد ریاست جمهوری وجود داشت که اکنون در حال جمع‌آوری است.

قاچاقچی‌هایی که به جان آثار دفاع مقدس افتاده‌اند

احمد رحیمی‌زاده، مسئول قرارگاه حفظ ابنیه و آثار سرزمینی دفاع مقدس با اشاره به فعالیت قاچاقچیان خاص مناطق جنگی به فارس گفت: هیچ سازمان یا مرکزی حق انتقال و خروج آثار فیزیکی دفاع مقدس اعم از غنائم، ادوات و دیگر وسایل بجامانده از دفاع مقدس را ندارد.

وی گفت: متاسفانه می‌بینیم برخی ارگان‌ها که در این کار منافعی دارند، انتقال آثار فیزیکی دفاع مقدس را دنبال می‌کنند. ما فقط هشدار می‌دهیم که دست از این قبیل کارها بردارند.

احکام احمدی‌نژاد برای مدیران دولت دهم

رئیس‌جمهور سابق برای برخی مدیران ارشد دولت دهم، حکم صادر کرد.

به‌گزارش ایسنا، طی احکامی جداگانه از سوی محمود احمدی‌نژاد که ریاست دانشگاه جامع بین‌المللی ایرانیان را بر عهده دارد حمید بقایی به عنوان معاون پشتیبانی، شمس‌الدین حسینی به عنوان رئیس مجتمع اقتصادی و مالی،محمدرضا شمس اردکانی به عنوان رئیس مجتمع علوم پزشکی و بهروز مرادی به عنوان معاون طرح و برنامه و نمایندگی‌های دانشگاه جامع بین‌المللی ایرانیان منصوب شدند.

حذف اطلاعات مربوط به احمدی‌نژاد از اینترنت؟!

در خبری دیگر مرتبط با رئیس‌جمهور سابق، دیروز صفحه ویکی پدیای محمود احمدی‌نژاد نیز به دلایل نامعلومی فیلتر شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها