دستگیری جاعل فراری از زندان با 2 میلیارد ریال کلاهبرداری

جاعل فراری از زندان این بار پس از دستگیری به 2میلیارد ریال کلاهبرداری اعتراف کرد.
کد خبر: ۵۸۹۰۴
سال 81در پی شکایت های متعدد از سوی سازمان ها و برخی از شرکتها مبنی بر برداشت غیرقانونی از حساب جاری آنها مشخص شد، فردی که خود را نماینده یکی از نهادها معرفی می کرده است ، پس از خرید مقادیری کالا، چند روز بعد با مراجعه به محل عنوان می کرده ، از خرید منصرف شده است و هنگامی که پول پرداختی وی در قالب چک پرداخت می شد این فرد با دستکاری در ارقام چک از حساب شرکتها پول برداشت می کرد.

دستگیری متهم
با افزایش این شکایت ها و ارجاع پرونده به شعبه 13پلیس آگاهی تهران ، ماموران رد پای یک جاعل حرفه ای و سابقه دار به نام غلامرضا را شناسایی و او را دستگیر کردند.
با محکومیت متهم ، وی هنگامی که در زندان دوران محکومیت خود را سپری می کرد با ارائه وثیقه از زندان مرخصی گرفت و متواری شد.

2سال بعد
با فرار متهم ، پرونده وی بار دیگر به شعبه 13پلیس آگاهی تهران ارجاع و مشخص شد متهم پس از فرار از زندان مخفی شده است . 2سال پس از این ماجرا، ماموران با دریافت چند شکایت در خصوص افزایش ارقام چکها به بهانه خرید کالا، رد پای متهم فراری را شناسایی و روز گذشته وی را دستگیر کردند.
این متهم پس از انتقال به پلیس آگاهی اعتراف کرد پس از فرار از زندان و به تصور این که پلیس پرونده او را به بایگانی سپرده است بار دیگر به جعل و افزایش ارقام چکها اقدام می کرد. در پی این اعترافات 18نفر از شاکیان و مالباختگان شناسایی شدند.

2میلیارد ریال کلاهبرداری
سرهنگ خوئینی روز گذشته با اشاره به عملکرد مجرمانه جاعل کلاهبردار به خبرنگار ما گفت : متهم تاکنون 2میلیارد ریال از سازمان ها و شرکتها کلاهبرداری کرده است و به دلیل آشنایی و تبحری که در جعل دارد، قادر است در چند دقیقه به راحتی ارقام چکها را افزایش دهد.
وی با هشدار به مسوولان مالی شرکتها و سازمان ها از آنها خواست از در اختیار قرار دادن چک به افرادی که شناختی از آنها ندارند خودداری کنند و در صورتی که قصد در اختیار قرار دادن چک دارند، مبلغ درج شده را با شماره چک به بانک اعلام کنند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها