تنقلات؛ شیوه فریب کودکان برای سرقت طلا

زنی که به اتهام سرقــت طلـای دختربچه‌ها تحت تعقیب پلیس استان مرکزی بود، در اراک دستگیر شد.
کد خبر: ۵۸۹۰۳۳

به گزارش جام‌جم، سرهنگ مصطفی ویسمه‌ای، فرمانده انتظامی استان مرکزی در این باره گفت: چندی پیش زنی با حضور در کلانتری 11 اراک، از زنی به اتهام سرقت طلای دختر خردسالش شکایت کرد. در تحقیق از او معلوم شد دخترش برای بازی به بیرون رفته بوده که زن سارق به بهانه دادن تنقلات او را فریب داده و با انتقال به محلی خلوت، طلاهایش را سرقت و دخترش رادر خیابان رها کرده است. وی افزود: با تشکیل پرونده‌ای در این رابطه و چهره‌نگاری رایانه‌ای از زن سارق، جستجو برای دستگیری او آغاز شد تا این که چند خانواده دیگر نیز با مراجعه به کلانتری از یک زن به اتهام سرقت طلای دختران خردسالشان شکایت کردند.

دستگیری متهم

فرمانده انتظامی استان مرکزی یادآور شد: با تحقیق از شاکیان معلوم شد دختران آنها به یک شیوه در دام زن سارق گرفتار شده‌اند و تصاویر رایانه‌ای متهم فراری با هم مطابقت دارد. جستجو در این باره ادامه یافت تا این که دو روز پیش، متهم فراری که قصد سرقت طلاهای دختر خردسال دیگری را در یکی از محله‌های شهر اراک داشت، از‌سوی پلیس دستگیر شد.

وی افزود: متهم با انتقال به کلانتری 11 اراک در مواجهه حضوری با کودکان مالباخته، به 11 فقره دزدی طلای کودکان اعتراف و عنوان کرد با پرسه زدن در محله‌های شهر و شناسایی دختر‌بچه‌های خردسال، به بهانه خرید تنقلات یا پرسیدن نشانی، به آنها نزدیک می‌شدم و با کشاندن آنها به محله‌ای خلوت، طلایشان را دزدیده و متواری می‌شدم.

بنابراین گزارش، زن سارق با قرار قانونی روانه زندان شد. تحقیق از او برای مشخص شدن دیگر جرایمش ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها