اولتیماتوم استاندارد برای جمع‌آوری سرنگ‌های چینی

مدیرکل نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد از عرضه سرنگ‌های غیراستاندارد چینی در کشور خبر داد و گفت: این سرنگ‌ها دارای آلودگی میکروبی هستند که به دلیل نبود نظارت وزارت بهداشت، به کشور وارد شده‌ است.
کد خبر: ۵۸۶۳۲۶

فریدون بلغاری در گفت‌‌و‌گو با فارس اظهار کرد: طبق تصمیم ستاد تدابیر ویژه اقتصادی، نظارت بر واردات سرنگ‌ به وزارت بهداشت واگذار شده است.

وی با بیان این‌که وزارت بهداشت مکلف است تمام سرنگ‌های وارداتی به کشور را از نظر میکروبی و عملکردی کنترل‌کند، تصریح کرد: متأسفانه اخیرا شکایت‌های زیادی به سازمان استاندارد ارائه شده و مردم از عملکرد این سرنگ‌ها شاکی بوده‌اند.

بلغاری توضیح داد: ما در چند استان، حدود 5000 تا 4000 عدد سرنگ را از بازار خریداری کرده و مورد آزمون قرار دادیم که صحت شکایات مردم تائید شد.

وی با اشاره به انجام مکاتباتی از سوی سازمان استاندارد با وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو و برای حل مشکل توزیع سرنگ‌های غیر استاندارد گفت: در این مکاتبات از آنها خواسته‌ایم تا سرنگ‌های آلوده را از مراکز عرضه جمع‌آوری کنند، در غیر این صورت سازمان استاندارد رأسا وارد عمل خواهد شد.

به گفته مدیر کل نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد، سرنگ مشمول استاندارد اجباری است؛ ولی در پی تصمیم ستاد تدابیر ویژه، کنترل این مساله به وزارت بهداشت واگذار شده و سازمان استاندارد منتظر نظارت این وزارتخانه است.

وی با بیان این‌که سرنگ‌های غیراستاندارد، محصول کشور چین است، گفت: این سرنگ‌ها در هفت مارک (برند) تولید و به کشور وارد شده‌ است.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا مردم می‌توانند سرنگ‌های غیراستاندارد را شناسایی کنند، گفت: خیر، این امکان وجود ندارد و نامرغوب بودن این سرنگ‌ها فقط در زمان مصرف مشخص می‌شود.

به گفته بلغاری، برخی از این سرنگ‌ها در زمان مصرف دارای نشتی هستند، دارو در آنها باقی می‌ماند و حرکت بخش داخلی سرنگ در پیستون براحتی انجام نمی‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها