سالاد ایتالیایی: پانزانلا

سالاد پانزانلا، یک سالاد خوشمزه و سالم ایتالیایی است که در آن جا طرفداران بسیاری دارد. طرز تهیه آن آسان است و با یک بار امتحانش، به احتمال زیاد شما هم از آن خوشتان خواهد آمد.
کد خبر: ۵۸۶۰۵۸

 

مواد مورد نیاز: 
 نان تست مکعبی‌شده: ۳۰۰گرم
 سرکه بالزامیک: دو قاشق غذاخوری
 روغن زیتون: پنج قاشق غذاخوری
 نمک و فلفل و زیتون بی‌دانه: به میزان لازم
 گوجه‌فرنگی درشت خردشده: ۷۰۰ گرم
 خیار متوسط، فلفل دلمه‌ای و پیاز قرمز کوچک: از هر کدام یک عدد
 سیر: یک حبه
 
 طرز تهیه: 
  ابتدا نان‌ها را داخل فر بگذارید تا بخوبی برشته شود. در ظرف گودی تمام مواد را با هم مخلوط کرده، سپس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا طعم‌ها با هم آمیخته شوند. پس از آن، سالاد را سر سفره آورده، نوش جان کنید.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها