البته جدال پرسپولیس و ذوبآهن آن کیفیت لازم را نداشت، اما در همین بازی کمرمق هم قرمزها تیم برتر میدان بودند و بارها دروازه میزبان اصفهانی خود را با خطر مواجه کردند. در این میان حضور پیام صادقیان و محمد عباسزاده هم به عنوان بازیکنان تعویضی بر انسجام تیمی پرسپولیس افزود و باعث شد این تیم در دقایق پایانی ضمن به دست آوردن دو ضربه ایستگاهی، دو بار نیز تا آستانه رسیدن به گل پیش برود، اما یک بار کاسپاروف و یک بار هم تیر دروازه مانع از باز شدن دروازه ذوبآهن شد.
شاید به همین خاطر هم لوکا بوناچیچ در پایان این بازی اشاره کرد تیمش با خوششانسی از شکست مقابل پرسپولیس فرار کرد. در مقابل همان اندازه که این مربی کروات از تساوی شاگردانش خوشحال بود، علی دایی از نتیجه عصبانی به نظر میرسید. سرمربی قرمزها که در طول بازی و در کنار خط طولی آرام و قرار نداشت بعد از اولین دو امتیازی که از دست داد، با اشاره به اینکه حق تیمش پیروزی در بازی با ذوبآهن بود، گفت: از عملکرد بازیکنان رضایت دارم، اما از نتیجه اصلا راضی نیستم. در این بازی شانس یار ما نبود؛ چراکه در غیراینصورت باید هر سه امتیاز مسابقه را به دست میآوردیم.
دایی که از عملکرد سعید مظفریزاده (داور بازی) هم ناراحت به نظر میرسید، افزود: برای برنامه 90 واقعا متاسفم، زیرا هفته پیش آنقدر روی پنالتی تیم تراکتورسازی اصرار و آن را پخش کرد که در بازی با ذوبآهن داور مسابقه یک پنالتی مسلم را به سود تیم ما اعلام نکرد.سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در مورد هدفش در این فصل قهرمانی که است یا کسب سهمیه آسیا، گفت: پرسپولیس امسال از همین ابتدا برای قهرمانی بسته شده است و با تمام توان در مسابقات به میدان میرویم تا به این هدفمان دست یابیم.
جمعه شب و در دیگر بازیهای هفته دوم، صبای قــم 2 بر یک از سد نفت تهران گذشت و فولاد خوزستان هم با یک گل فجرسپاسی را از پیش رو برداشت.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم