
حمیدرضا منصوری در گفتوگو با مهر با اشاره به کشت پایلوت درخت پسته در استان چهارمحال وبختیاری، عنوان کرد: در حال حاضر چهار هکتار از اراضی چهارمحال وبختیاری به کشت آزمایشی باغات پسته اختصاص داده شده است.
وی در ادامه گفت : این طرح آزمایشی در شهرستان های کوهرنگ و لردگان صورت گرفته و با این اقدام درجه سازگاری درخت پسته با شرایط اقلیمی چهارمحال وبختیاری تعیین می شود.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال وبختیاری افزود: در صورت موفقیت این طرح کشت درخت پسته در استان گسترش خواهد یافت.
حمید رضا منصوری گفت: ارقام کشت شده درختان پسته در استان از نوع اکبری و کله قوچی است و از کیفیت بالایی برخوردار است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد