معراجی‌ها در انتظار سرمایه

مسعود ده‌نمکی بزودی سریال «معراجی‌ها» را به تهیه‌کنندگی سیدمحمود رضوی برای شبکه یک جلوی دوربین می‌برد.
کد خبر: ۵۸۲۹۴۷

به گزارش مهر، مسعود ده‌نمکی بعد از ساخت فیلم سینمایی «رسوایی» تصمیم به ساخت سریال جدیدی با نام «معراجی‌ها» گرفت. این سریال قرار بود اوایل سال جاری جلوی دوربین برود، اما به دلیل مشکلات مالی شبکه یک ساخت این سریال تلویزیونی به تعویق افتاد.

شنیده‌ها حاکی از آن است که ده‌نمکی بزودی این سریال را که داستانی متفاوت نسبت به دیگر ساخته‌های وی دارد، جلوی دوربین می‌برد. آنچه که مشخص است به دلیل داستان متفاوت، زمان تصویربرداری آن نزدیک به هشت ماه طول خواهد کشید.

«معراجی‌ها» که در ابتدا با نام «راهیان زور» قرار بود جلوی دوربین برود، مضمون اجتماعی داشته که در آن رگه‌هایی از طنز نیز وجود دارد. «معراجی‌ها» داستان چند جوان دانشجو را روایت می‌کند که به قصد رفتن به یک سفر تفریحی به شمال، از کاروان راهیان نور و بازدید از مناطق جنگی سر در می‌آورند. آخرین سریالی که مسعود ده‌نمکی برای تلویزیون ساخته سریال «دارا و ندار» است که در نوروز 89 از شبکه یک پخش شد. در این سریال بازیگرانی چون فتحعلی اویسی، رضا رویگری، علیرضا خمسه، شهره لرستانی، مرجانه گلچین، نگار فروزنده، سام درخشانی، رضا توکلی، بهنوش بختیاری، نفیسه روشن، سحر ولدبیگی، مریم کاویانی، مریم سلطانی، سیدجواد هاشمی، یوسف صیادی، رضا بنفشه‌خواه و... حضور داشتند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها