خرما میوه‌ای بسیار مقوی و حاوی مواد معدنی زیادی همچون پتاسیم، روی، منگنز، آهن و ویتامین‌هایA ،B وE است که این روزها به دلیل فرا رسیدن ایام روزه‌داری، طرفداران زیادی دارد. تلفیق آن با برنج برای تهیه خرما پلو، می‌تواند منافع هر دو ماده غذایی خرما و برنج را برای بدن داشته باشد.
کد خبر: ۵۷۹۰۸۲

 

مواد لازم برای چهار نفر
 
برنج چهار پیمانه
خرما ۵۰۰ گرم
رشته پلویی ۲۵۰ گرم
روغن یک پیمانه
آب پنج پیمانه
گوشت چرخ‌کرده ۵۰۰ گرم
پیاز رنده شده متوسط یک عدد
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
کره به میزان لازم
 
 طرز تهیه
 
آب را جوش آورده، بعد برنج را به آن اضافه می‌کنیم تا بپزد. رشته را افزوده و بلافاصله آبکش کرده و دم می‌کنیم. گوشت چرخ‌کرده را در ظرفی دیگر با پیاز و کمی نمک ورز می‌دهیم و به شکل بیضی در می‌آوریم. گوشت‌ها را با کمی روغن سرخ می‌کنیم و سپس در شکاف هر یک از خرماهایی که قبلا هسته آن‌ها را در آورده‌ایم یک عدد گوشت قرار داده و همراه با خرما در کمی کره تفت می‌دهیم.
در پایان رشته پلوی دم کشیده را در ظرفی مناسب کشیده و خرما‌ها را دورچین می‌نمائیم و برای تزئین نیز مقداری پیازداغ می‌ریزیم.
در صورت تمایل می‌توان اندکی روغن روی خرما و پلوی حاضر شده نیز ریخت. 
به خاطر داشته باشید اگر در هنگام دم کردن پلو از مقداری دارچین استفاده کنید، نه تنها خواص دارچین هم به غذا افزوده شده، طعم و مزه آن هم بهتر خواهد شد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
بی نام
Iran, Islamic Republic of
۱۸:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۹
۰
۰
سلام ممنون از اینكه به تناسب ماه مبارك غذاهایی مرتبط آموزش داده می شود
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها