4 نفر شهید و 25 نفر زخمی شدند

حمله تکفیری ها به اتوبوس زائران ایرانی

فرماندارچابهار:

عامل حمله انتحاری در چابهار به هلاکت رسید

فرماندار چابهار گفت: با هوشیاری نیروهای انتظامی عامل حمله انتحاری هنگام ورود به مقر فرماندهی انتظامی این شهرستان به هلاکت رسید.
کد خبر: ۵۷۷۸۸۶
عامل حمله انتحاری در چابهار به هلاکت رسید

ایرج حیدری این حمله انتحاری را ساعت ۹ و ۱۰ دقیقه صبح امروز عنوان و بیان کرد: عامل انتحاری که به سلاح کلت کمری و کمربند انفجاری و همچنین نارنجک مجهز بود، قبل از ورود به داخل مقر انتظامی در مقابل در ورودی شناسایی و مورد هدف گلوله قرار گرفته است.

به گفته وی، عامل انتحاری بعد از اینکه متوجه شناسایی نیروهای انتظامی شده، اقدام به تیراندازی به طرف نگهبان دژبان درب ورودی می کند که در اثر این تیراندازی، یک سرباز وظیفه از ناحیه پا زخمی می شود.

حیدری تصریح کرد: در پی آتش متقابل نیروهای انتظامی عامل انتحاری قبل از اینکه بتواند کمربند انفجاری و نارنجک همراه خود را منفجر کند به هلاکت رسید.

فرماندار چابهار تاکید کرد: جلیقه انفجاری این عامل انتحاری در ساعت ۱۰ صبح از سوی نیروهای قرارگاه شهید پولادی چک و خنثی شده است.

رییس شورای تامین شهرستان چابهار از هوشیاری ، آمادگی و ایثارگری نیروهای انتظامی بویژه فرماندهی نیروی انتظامی در استان و این شهرستان در شناسایی و ناکام گذاشتن این حمله انتحاری تقدیر و تشکر کرد.(ایرنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها