تهیه ژله یکی از علاقه‌مندیهای خانمهای خانه دار یا حتی آقایان علاقه‌مند به آشپزی، بخصوص هنگام برپایی مهمانی است. طرز تهیه یک ژله میوه‌ای را در ادامه فرابگیرید.
کد خبر: ۵۷۶۵۷۳


مواد لازم:
آبمیوه یا آب: ۶ پیمانه
شکر: یک پیمانه
 ورقه ژلاتین: ۶ عدد
 وانیل شکری: یک چهارم قاشق چایخوری
 میوه دلخواه: مقداری
 خامه: یک پیمانه
 پودر شکر: ۴ قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه:
آب میوه یا آب را با شکر روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر در آب حل شود. ورقه‌های ژلاتین را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در آب سرد خیس کنید و سپس از آب سرد بیرون آورید و به آب و شکری که روی حرارت است اضافه کنید. سپس شعله را خاموش کنید و مواد را خوب هم بزنید تا ژلاتین کاملا در آب و شکر حل شود. وانیل را هم به مواد اضافه کنید. کمی از مایه در ظرف مورد نظر ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه در فریزر قرار دهید تا نیم بند شود. بعد از فریزر بیرون آورید و مقداری میوه و مجددا کمی مایه ژله را هم روی آن بریزید و ۱۰ دقیقه دیگر در فریزر بگذارید و پس از آن بقیه مواد را هم اضافه کنید و ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید، روی آن را با خامه شیرین و سفت‌شده و میوه تزیین کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
زهرا
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۰۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۵
۰
۰
تكراری بود

نیازمندی ها