
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 16، هدف از اجرای این همایش با توسعه و ترویج سبک زندگی اسلامی- ایرانی، گسترش فرصت ها برای تحکیم و تعالی نهاد خانواده ، توسعه و کیفیت بخشی راهکارهای بهبود وضعیت خانواده ها، رشد آگاهی های عمومی خانواده ها است.
تیموری معاون اجتماعی شهرداری منطقه در همین زمینه گفت: خانواده یکی از موضوعات بسیار مهم است که در قرآن مطرح شده و خداوند به آن بسیار بها می دهد و اگر خانواده سالم ، متعالی و استقرار شود می توان به داشتن جامعه ای سالم،متعالی و استقرار امیدوار بود.
همچنین حجت الاسلام والمسلمین نقویان درحاشیه این همایش، خانواده را مهمترین خشت بنای اجتماعی دانست و گفت: برای داشتن خانواده ای محکم و استقرار، وجود عشق و بر طرف کردن نیازهای زوجین، از عوامل ضروری در خانواده است.
این همایش ویژه خانواده هایی بود که کمتر از 10 سال زندگی مشترک را با هم سپری کردند و منطقه 16 میزبان مناطق 11و 12 و 14 15 و 20 بود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در یکسالگی عملیات پیجری رژیم صهیونیستی در لبنان با مجتبی امانی سفیر کشورمان در بیروت به گفتوگو نشست
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است