حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش پایگاه خبری پلیس، فرمانده انتظامی شهرستان بینالود با اعلام این خبر گفت: ماموران آگاهی با اطلاعاتی که در تحقیقات میدانی در زمینه فعالیت فردی در تولید تینرهای تقلبی در شهر طرقبه به دست آوردند، تحقیقات خود را آغاز کردند.
صارمی افزود: در پی هماهنگی قضایی با دادستان، اکیپی از ماموران پلیس آگاهی با شناسایی و دستگیری متهم، از مرغداری متروکهای که در آن فعالیت میکرد، تعداد 1600 قوطی 3 لیتری محتوی تینر روغنی تقلبی در کارتنهای تخممرغ بستهبندی شده و آماده فروش و نیز 2500 لیتر نفت خام داخل تانکر کشف و ضبط کردند.
وی یادآور شد: متهم اعتراف کرد با خرید نفت خام به قیمت2500 ریال و بستهبندی در قوطیهای 3 لیتری تینر، تاکنون 1800 قوطی از آن را به یک مغازه ابزارفروشی در مشهد به قیمت هرکدام 22 هزار ریال فروخته است.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....