هدایت هاشمی:

نقش سید حسن آزمون بزرگی برای من بود

هدایت هاشمی بازیگر سریال پروانه گفت: خوشبختانه جلیل سامان به سفارشی‌ترین سوژه‌ها نوعی نگاه انسانی دارد و در روایت قصه، آدم‌ها، شخصیت‌های دقیق و حساب شده‌ای را جلو می‌آورد که بازنمایی تاریخی خوبی برای نسل جدید است.
کد خبر: ۵۵۸۸۱۹

وی در گفتگو با مهربا بیان این که ساخت پروانه را نیز سامان به تلویزیون پیشنهاد کرده اظهار کرد: شناخت خوبی که جلیل سامان از عناصر درام دارد، موجب می‌شود کارهای به یاد ماندنی بسازد.

این بازیگر افزود: استفاده از واژه سختگیر درباره سامان، یک نوع منفی‌بافی است. او کارگردان حساسی است. من با کارگردان‌هایی در نسل‌های مختلف کار کرده‌ام؛ بهرام بیضایی، بهمن فرمان‌آرا، رضا میرکریمی و محسن عبدالوهاب همه کارگردان‌هایی هستند که به زعم کسانی که با آنها تجربه‌ای نداشته‌اند ممکن است سختگیر به نظر بیایند در حالی که اصلا این‌طور نیست و آنها کارگردان‌های بسیار حساسی هستند و همواره حساسیت بالا نتیجه بشدت درخشانی برای گروه همراه خواهد داشت.

هاشمی با اشاره به شخصیت شیخ حسن توضیح داد: ‌مهم‌ترین ویژگی این شخصیت، نوع ارتباط او با شخصیت اصلی مرد داستان (امیر) است. این دو آشنایی دیرینی با یکدیگر دارند و دوستی عمیقی بین آنها در جریان است. شخصیت‌ها در لحظات حساس و نفسگیری که راه به جایی ندارند به او پناه می‌برند و به این واسطه مسیرهای درست‌تری را می‌روند.

وی ادامه داد:‌ آرامش سیدحسن با بقیه شخصیت‌های سریال متفاوت است. برای من آزمون بزرگی بود که ببینم این که می‌گویند بازیگر می‌تواند نقش‌هایی را که از طبقه اجتماعی یکسان هستند بدون تکرار بازی کند، شدنی است یا خیر. من در فیلم لطفا مزاحم نشوید برای یافتن شخصیت روحانی مسیر دیگری را رفتم و در فیلم پروانه نیز با شرایط دیگری روبه‌رو شدم و سعی کردم یکی از موجه‌ترین روحانیون عصر حاضر را که در آن زمان بوده، الگوی خود قرار دهم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها