کفاشیان: کمیته انضباطی فدراسیون بزودی در رابطه با پرونده تبانی رای می‌دهد

همه در انتظار رأی تبانی فوتبال

بالا گرفتن بحث و جدل کاهش تعداد تیم‌های لیگ برتری از 18 به 16 تیم و تبانی در لیگ یک فوتبال پای اعضای هیات رئیسه فدراسیون فوتبال و علی کفاشیان را به دفتر وزیر ورزش و جوانان کشاند؛ جلسه‌ای که طی آن قرار شد هرچه سریع‌تر رای تبانی اعلام شود و هیات رئیسه هم تکلیف تعداد تیم‌های لیگ برتری را مشخص کند.
کد خبر: ۵۵۸۵۳۸

پس از آن‌که طی روزهای گذشته اتهام تبانی در لیگ یک از سوی شهرداری تبریز، یکی از تیم‌های صعودکننده به لیگ برتر مطرح شد و همزمان اکثر قریب به اتفاق باشگاه‌ها و اتحادیه باشگاه‌ها تصمیم فدراسیون را مبنی بر کاهش تعداد تیم‌های لیگ برتر به چالش کشاندند، صبح دیروز اعضای هیات رئیسه فدراسیون به وزارت ورزش و جوانان رفتند تا علاوه بر بحث درباره مسائل روز و شرایط تیم ملی برای صعود به جام جهانی، نظر محمد عباسی، وزیر ورزش را در‌ آستانه دو تصمیم سرنوشت‌ساز جویا شوند؛ جلسه‌ای که در پایان آن علی کفاشیان اعلام کرد همین که سایه وزیر بر سر فدراسیون باشد، برایمان کافی است!

کفاشیان: تحت فشار نیستیم

علی کفاشیان، رئیس فدراسیون فوتبال، پس از پایان این جلسه در جمع خبرنگاران گفت: همین که وزیر ورزش دستش را روی سر ما بگذارد و از تیم ملی حمایت کند، ما راضی خواهیم بود.وی با بیان این‌که ایجاد هماهنگی با نهادهای مرتبط دولت برای بحث فروش بلیت الکترونیکی از بحث‌های مطرح شده در این نشست بود، از حمایت وزیر ورزش از تیم ملی خبر داد و تاکید کرد: وزیر حمایتش را از تیم ملی برای صعود به جام جهانی اعلام کرد و قرار شد وزارت ورزش در این یک ماه و نیم باقیمانده، وقت بیشتری را به تیم ملی اختصاص دهد.

رئیس فدراسیون فوتبال در پاسخ به این پرسش که بحث 18 یا 16 تیمی شدن لیگ برتر در جلسه با وزیر مطرح شد یا خیر، گفت: ما گزارشی از این موضوع به وزیر ورزش ارائه کردیم. عباسی هم رهنمودهایی دراین خصوص به ما داد، ولی تصمیم را به‌عهده هیات رئیسه فدراسیون فوتبال گذاشت. با این حال مصوبه 16 تیمی شدن قطعا تا پایان لیگ امسال پابرجاست و فعلا تصمیم دیگری نمی‌گیریم، چون این مساله را یک سال و نیم پیش تصویب کردیم!

وی درباره این‌که فدراسیون برای 18 تیمی ماندن لیگ برتر از سوی وزارت ورزش تحت فشار است، تصریح کرد: چنین چیزی نیست. ما در جلسه امروز با وزیر ورزش بحث اصولی و فنی داشتیم و وی هم بحث ما را قبول کرد. به هر حال ما نباید به فکر کمیت لیگ باشیم؛ بلکه باید کیفیت آن را ارتقا دهیم. وزیر هم حرف ما را قبول کرد و گفت باید دیدگاه دیگران را هم بررسی کنیم.

آیا درباره مساله تبانی در فوتبال با وزیر ورزش صحبت کردید، کفاشیان در پاسخ به این پرسش گفت: در جلسه با عباسی درباره تبانی بحث نشد. قرار است کمیته انضباطی فدراسیون طی امروز و فردا نظرش را در این باره اعلام کند، به هر حال مجموعه‌ای از عوامل در این موضوع دخیل بودند که باید به آن رجوع شود و کمیته انضباطی آن را بررسی کند.کفاشیان درخصوص این‌که آیا احتمال سقوط شهرداری به لیگ دسته یک وجود دارد یا خیر، گفت: هر امکانی هست، اما ابتدا اجازه دهید مدارک را بررسی کنیم.این در حالی بود که حسن‌زاده، رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال گفت: فکر می‌کنم حداکثر تا پایان هفته، هیات رسیدگی به تخلفات حرفه‌ای فوتبال، پرونده را به کمیته انضباطی ارجاع دهد. ما نیز بلافاصله رای خود را صادر می‌کنیم، چون باید تکلیف بازی‌های پلی‌آف هرچه سریع‌تر مشخص شود.

سال‌هاست در لیگ یک تبانی می‌شود

همزمان با نشست فدراسیون‌نشین‌ها با وزیر ورزش، نشست ماهانه شورای مرکزی اتحادیه فوتبال هم در دفتر این اتحادیه برگزار شد؛ نشستی که در آن بیشتر حاضران (منهای باشگاه ملوان) مصوبه 18 تیمی ماندن رقابت‌های لیگ برتر فصل آینده را برای ارائه به فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ امضا کردند.

عزیز محمدی، رئیس اتحادیه فوتبال درباره این نشست گفت: اتحادیه فوتبال از فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ درخواست دارد رقابت‌های فصل آینده لیگ برتر نیز با 18 تیم برگزار شود تا در آینده با کار کارشناسی بیشتر که حداقل نیاز به زمانی دو یا سه ساله دارد، درخصوص کاهش تعداد تیم‌های لیگ برتر با کارشناسی دقیق‌تری تصمیم‌گیری شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها