تا به حال با هندوانه سس درست کرده‌اید؟ به تجربه‌اش می‌ارزد! طبق دستور پی‌آمده می‌توانید سُسی بسیار خوشمزه درست کنید و آن را روی سالاد سبزیجات ریخته، از طعمش لذت ببرید و از خواصش بهره‌مند شوید.
کد خبر: ۵۵۷۹۵۸

مقادیر دستور زیر برای تهیه سس به اندازه ۲ کاسه گفته شده است.

 
مواد لازم: 
۱ پیاله، برش‌هایی ازهندوانهٔ بی‌دانه 
۱ پیاله از توت فرنگی‌های نصف شده
۲ قاشق غذاخوری سرکهٔ سفید
۱ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق چایخوری پوست پرتقال رنده شده
 
طرز تهیه:
ترکیبی ازهندوانه، توت فرنگی، سرکه، شکر، و پوست پرتقال را در کاسه مخلوط کن ریخته و آن را به هم می‌زنیم تا کاملا یکدست و صاف شود. به همین سادگی!
فراموش نکنید که باید فورا آن را سرو کنید زیرا بیش از ۳ روز نمی‌توانید آن را در یخچال نگه دارید. قبل از مصرف هم بخوبی آن را تکان دهید.
>> سیمرغ
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها