حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش ایسنا، شبکه تلویزیونی المنار عصر پنجشنبه در خبری فوری اعلام کرد که ادعای صهیونیستها کذب است و آنچه هواپیمای بدون سرنشین خوانده شده، متعلق به حزبالله نیست.پیشتر دانی دانون، معاون وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در گفتوگو با رادیو ارتش این رژیم گفته بود: ارسال هواپیمای بدون سرنشین از لبنان به داخل سرزمین اشغالی، اقدام حزبالله بوده است.
در همین زمینه، یواف مردخای، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد ساقط کردن یک پهپاد که قصد نفوذ به حریم هوایی این رژیم را داشت، موفقیت بزرگی است. وی افزود: سیستمهای مراقبت هوایی نیروهای ما یک هواپیمای شناسایی را رصد کرد و به مدت چند دقیقه آن را زیر نظر داشت و زمانی که مطمئن شدیم این هواپیما متعلق به دشمن است، فرمانده نیروی هوایی دستور سرنگون کردن آن را داد. مردخای اظهار کرد که این هواپیما بین 25 تا 30 دقیقه در حریم هوایی اسرائیل پرواز کرد و سپس از سمت حیفا تغییر مسیر داد تا وارد عمق اسرائیل شود. در این میان برخی منابع اعلام کردند در پی نفوذ این پهپاد، بالگرد نخستوزیر رژیم صهیونیستی که در حال پرواز به شمال سرزمینهای اشغالی بود، فرود اضطراری کرد.
ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد طی هفت ماه گذشته این دومین بار است که هواپیمای بدون سرنشین حزبالله لبنان بر فراز سرزمینهای اشغالی دیده میشود. ششم اکتبر سال گذشته حزبالله لبنان یک هواپیمای بدون سرنشین را به سمت فلسطین به پرواز درآورد که این هواپیما پیش از سرنگون شدن توسط جنگندهای رژیم صهیونیستی، وارد اراضی اشغالی در نزدیکی نوار غزه شد و عکسهایی را از این مناطق به مرکز کنترل خود در لبنان ارسال کرد؛ بعدها سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزبالله لبنان مسئولیت فرستادن این هواپیما را برعهده گرفت.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....