کشف 100 فقره سرقت

انهدام باند سارقان قطعات خودرو

رئیس پلیس غرب استان تهران از انهدام باند سارقان قطعات خودرو، دستگیری چهار سارق و مالخر و کشف 100 فقره سرقت خبر داد.
کد خبر: ۵۵۷۲۸۸
انهدام باند سارقان قطعات خودرو

سرهنگ ناصر اصلانی گفت: در پی سرقت های قطعات خودرو در سال گذشته و فروردین ماه سال جاری، موضوع بصورت ویژه در دستور کار اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: با توجه به حساسیت امر، موضوع به عوامل انتظامی اعلام، شناسایی و دستگیری سارقان بطور جد در دستور کار پلیس قرار گرفت تا اینکه با تلاش شبانه روزی عوامل انتظامی و پلیس آگاهی، 21  فروردین ماه، سه سارق بنام های «حسین - ت» فرزند محمد علی، «محمد - ر» فرزند شاپور، «سیروس - ز» فرزند احمد توسط ماموران انتظامی کلانتری 13 امیریه دستگیر و جهت تحقیقات بیشتر در اختیار پلیس آگاهی قرار گرفتند.

رئیس پلیس غرب استان تهران تصریح کرد : با وصول پرونده سارقان به پلیس آگاهی، تحقیقات پلیس وارد مرحله تازه ای شد و سارقان تحت بازجوئی پلیس قرار گرفتند و در بررسی سوابق کیفری متهمان دستگیر شده مشخص شد آنها دارای سوابق کیفری متعددی هستند.

سرهنگ افزود: با آغاز تحقیقات فنی و تخصصی پلیس از متهمان با بررسی شیوه و شگرد آنها و جغرافیای جرم ، سارقان دستگیر شده به 100 فقره سرقت داخل و قطعات خودرو در شهریار، اندیشه، امیریه، شاهدشهر، صباشهر، فردوسیه و وحیدیه اعتراف کردند.

این گزارش حاکسیت سارقان در بازجوئی های پلیس، شیوه و شگرد خود را اینگونه بیان کردند که با شکستن شیشه خودروهای مورد نظر، وسایل داخل خودرو را سرقت کرده و اموال مسروقه را به فردی بنام «علیرضا - الف» می فروختند.(مهر)

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها