بیمه مهریه در انتظار تامین اعتبار

مدیرسیاسی فرهنگی مرکز امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری گفت: مسئولان نسبت به عملیاتی شدن پیشنهاد بیمه مهریه نظر مساعد دارند، اما با این حال منتظر تأمین اعتبار مورد نیاز برای آن هستیم.
کد خبر: ۵۵۶۱۳۳

زهره سادات لاجوردی در گفت‌وگو با ایسنا افزود: جلسات متعددی با رئیس ستاد دیه داشته‌ایم و در این زمینه کارگروهی با حضور مسئولان سازمان زندان‌ها، قوه قضاییه، روانشناسان و جامعه‌شناسان تشکیل داده‌ایم.

وی ادامه داد: در این کارگروه به این نتیجه رسیدیم که اعتبارلازم برای بیمه کردن مهریه به صورت پلکانی تخصیص یابد و ابتدا مهریه‌هایی که رقم خیلی بالایی ندارند مثلا مهریه‌های 14 سکه‌ای بیمه شوند.

به گفته لاجوردی، تامین نشدن اعتبار مالی موجب به‌نتیجه نرسیدن پیشنهاد بیمه مهریه شده این در حالی است که مسئولان از آن به عنوان یک راه‌حل استقبال کرده‌اند و بیمه ایران نیز پیشنهادهایی در این زمینه ارائه کرده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها