رئیس‌سازمان انرژی اتمی:

ادعاهای کشورهای عربی، ژست سیاسی است

رئیس سازمان انرژی اتمی در واکنش به ادعاهای کشورهای عربی درخصوص ایمنی نیروگاه بوشهر بعد از زلزله اخیر تاکید کرد: این مساله، بیشتر یک ژست سیاسی است و جنبه تبلیغاتی دارد.
کد خبر: ۵۵۴۶۵۸

به گزارش مهر، فریدون عباسی بعدازظهر دیروز در حاشیه نشست فناوری هسته‌ای که در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، در جمع خبرنگاران تاکید کرد: بازرسان آژانس به طور مرتب در ایران حضور دارند و از تمامی فعالیت‌های هسته‌ای ما بازدید کرده و نظارت می‌کنند. تا به حال موضوع خاصی مبنی بر این‌که ما در زمینه ایمنی عدول کرده باشیم و آژانس بخواهد تذکری بدهد، در رابطه با نیروگاه بوشهر از سوی آژانس گزارش نشده است و اگر آژانس خود تشخیص بدهد در شرایط فعلی مانند گذشته از نیروگاه بوشهر بازدید داشته باشد ما استقبال می‌کنیم و می‌توانند از هر موردی که می‌خواهند بازدید داشته باشند.

عباسی در پاسخ به پرسش دیگری درباره گزارش‌ها و اظهارات آمانو که معمولا قبل از مذاکرات هسته‌ای ایران و 1+5 منتشر می‌شود، گفت: ایشان فقط مجاز است در همان محدوده‌ای که بازرسی کرده و داده‌هایی که از ایران به‌دست آورده است، اظهارنظر کند. بیش از آن، اظهاراتی است که به مسئولیت ایشان مربوط نمی‌شود. وی با بیان این‌که ما برای تامین سوخت رآکتورهای فعلی و آینده خود به‌دنبال منابع هستیم گفت:‌ اگر غربی ها به‌راحتی و تحت نظارت آژانس، این منابع را در اختیار ما بگذارند، می‌توانیم تولیدات را حتی یک مقدار به تاخیر بیندازیم و در این زمینه زیاد سرمایه‌گذاری نکنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها