حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش پایگاه خبری پلیس، رئیسپلیس آگاهی خراسان رضوی با اعلام این خبر گفت: در پی ربوده شدن دختری پنجساله به نام هاجر و سرقت مقادیر زیادی طلا و جواهر از منزلشان، کارآگاهان مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی استان، تحقیقات وسیعی را برای یافتن دخترک آغاز کردند.
سرهنگ حسین بیدمشکی افزود: پلیس با تحقیقات گسترده دریافت دختر جوان همسایه خانواده شاکی نیز از روز اعلام ربوده شدن هاجر، مفقود شده است.
وی خاطرنشان کرد: کارآگاهان با اجرای عملیاتی گسترده، هر دو را در یکی از ایستگاههای اتوبوس شناسایی و به پلیس آگاهی منتقل کردند. دختر بیست و پنج ساله گفت: دختر همسایه را ربودم و مقداری طلا هم از خانه آنها دزدیدم تا ثروتمند شوم؛ اما پس از چند روز آوارگی، در حالی که از کرده خود پشیمان شده بودم و نمیدانستم چه کار کنم، در ایستگاه اتوبوس شرکت واحد دستگیر شدم.رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی خاطر نشان کرد: با بازداشت دختر جوان، دختربچه پنجساله تحویل خانوادهاش شد.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....