
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش مهر، پس از آنکه کلیسای کاتولیک به خاطر اجرای طرح موسوم به «فرزندخواندگی اجباری» از مردم استرالیا عذرخواهی کرد، این بار نوبت به دولت این کشور رسید. بر این اساس «جولیا گیلارد» نخست وزیر استرالیا در حضور 800 نفر از قربانیان این طرح در پارلمان این کشور، از این اقدام دولت در سالهای گذشته عذرخواهی کرد.
این در حالی است که به تازگی نتیجه تحقیقات سنا در مورد اجرای طرح «فرزندخواندگی اجباری» که طی سالهای 1951 تا 1975 در استرالیا به اجرا گذاشته شد، منتشر شده است. بر این اساس در این سالها حدود 225 هزار کودک که مادرشان ازدواج نکرده بودند، به خانوده های دیگر سپرده شدند.
دولت استرالیا این اقدام را به بهانه ایجاد فضایی برای رشد این کودکان در یک محیط خانوادگی انجام داد. به گفته گیلارد این اقدام «غیراخلاقی و در بسیاری از موارد غیرقانونی» بوده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با سجاد سالاروند، نخستین کوهنورد ایرانی دارای معلولیت در مسیر صعود به هفت قله بلند دنیا