به گزارش واحد مرکزی خبر ، منوچهر جهانیان با اشاره به نظارت دقیق ستاد سفرهای کشور بر عملکرد و نحوه نرخ گذاری دفاتر خدمات مسافرتی سراسر کشور افزود: با توجه به مصوبه عدم افزایش قیمت و لزوم ارائه خدمات مطلوب به گردشگران نوروزی 60 دفتر خدمات مسافرتی تهران که از مصوبات صادره تخلف کرده بودند مورد برخورد ناظرین قرار گرفتند و به حالت تعلیق درآمدند.
رئیس ستاد مرکزی سفرهای کشور هم چنین از افزایش قابل توجه ورود و اقامت گردشگران نوروزی به استان های مختلف نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت : بر اساس آخرین آمارها تا 28 اسفند، ورود گردشگران 21 درصد و اقامت آنها 17 درصد افزایش را در سراسر کشور نشان می دهد.
جهانیان درباره پرمسافرترین استان های کشور در این ایام بیان کرد: استان های خراسان رضوی ، قم ، فارس ، اصفهان و مازندران بیشترین مسافر ورودی را داشته اند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو شورای خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگو با «جام جم» مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد
ناصر ابراهیمی در گفت و گو با جام جم آنلاین؛
گفتوگو با محمد خیراندیش در حاشیه اختتامیه جشنواره بینالمللی فیلم ۱۰۰