منوچهر جهانیان در مراسم آغاز فعالیت ستاد تسهیلات سفرهای کشور گفت: مراکز اقامتی کشور اعم از موقت و ثابت با افزایش31درصدی؛ پذیرای حدود 6.5 میلیون مسافر نوروزی خواهد بود.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همچنین از انعقاد تفاهم نامه همکاری این سازمان با سازمان تعزیرات حکومتی و بازرسی مرکز امور اصناف و بازرگانی برای نظارت بر فعالیت های مراکز اقامتی و رسیدگی به شکایات خبر داد.
وی با اشاره به عرضه50 میلیون اقلام تبلیغاتی و اطلاع رسانی سفر در مبادی ورودی استان ها و شهرهای کشور در ایام نوروز گفت: همچنین موزه ها و بناهای تاریخی در نوروز از ساعت9تا21و در برخی مکان ها تا ساعت24پذیرای مسافران و گردشگران خواهد بود.
رییس ستاد تسهیلات سفرهای کشور گفت: همچنین در نوروز در بیشتر شهرها نمایشگاه ها و بازارچه های صنایع دستی برپا می شود. (واحد مرکزی خبر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای طرح مکملیاری را بررسی کرده است