به گزارش جام جم آنلاین به نقل از جنتساید، رابرت کیاولی 42 ساله ساکن لانگ آیلند در داخل خانه اش بلند خندید . خنده های او از نظر دانیل اوهانان همسایه اش بلند و گوشخراش بوده بنابراین تصمیم گرفت در راکویل سنتر نیویورک از او شکایت کند.
دادگاه رابرت کیاولی را احضار کرد. قاضی اورا به یک ماه زندان یا پرداخت 500 دلار جریمه محکوم کرد. اندرو کامپانلی وکیل رابرت این محکومیت را مضحک توصیف کرد.
رابرت کیاولی که هنوز چنین محکومیتی را باور نمی کند به روزنامه نیویورک پست گفت: نمی دانستم خندیدن آن هم در داخل خانه شخصی جرم است.
درواقع، با ابعادی که این ماجرا پیدا کرده باید هم به این حکم خندید.
دانیل اوهانان که از روحیه شوخ رابرت دل خوشی ندارد هر وقت او را می دید همسایه اش را عقب افتاده می نامید اما رابرت در پاسخ به توهین های دانیل فقط می خندید. مترجم: بهرام افتخاری.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با سجاد سالاروند، نخستین کوهنورد ایرانی دارای معلولیت در مسیر صعود به هفت قله بلند دنیا