حریره جو با سیب و خرما
مواد لازم:
سیب پوست کنده و خرد شده: 1,4 فنجان
خرمای جدا شده از هسته: 4 قاشق غذاخوری
آب: 2,3 فنجان
شیر: 2 قاشق غذاخوری
روش تهیه:
بلغور جو، سیب و خرما را همراه با آب در تابه بریزید و 5 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید. در همین حال شیر را در یک تابه حرارت دهید. جو را داخل آن بریزید تا جوش بیاید. سپس 3 تا 4 دقیقه با حرارت کم بگذارید بپزد و مدام آن را هم بزنید. آنگاه مواد را با هم مخلوط کنید و همه را در مخلوط کن بریزید تا کاملا نرم و یکدست و قابل خوردن برای کودک شود (دقت کنید که هیچ یک از مواد به صورت تکه در غذا نباشد و له شده و نرم شده باشد)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح شد
دکتر امیدعلی مسعودی، استاد ارتباطات در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با علیرضا نصیری، قهرمان جوانان جهان
سفیر سابق ایران در پاکستان در گفتوگو با «جامجم» تشریح کرد