بادمجان از جمله سبزیجاتی است که اغلب افراد آن را دوست دارند. با استفاده از بادمجان میتوان خوراک‌های متنوع و بسیار خوشمزه‌ای نیز تهیه کرد و بر سر سفره آورد تا همراه با خانواده از صرف آن لذت برد. پیشنهاد امروز سرآشپز خورش "مسمای بادمجان" است که مواد لازم و طرز پخت آن را آموزش می‌دهد.
کد خبر: ۵۴۴۶۲۸

مواد لازم :

گوشت گوسفند: نیم کیلو

آبغوره: 1 استکان

سیب زمینی: 2 عدد

بادمجان: 3 عدد

گرد لیمو عمانی: 1 قاشق سوپخوری

پیاز : 3 عدد

رب گوجه : 1 قاشق

روغن: به میزان لازم

فلفل، نمک ، زرد چوبه‌:به میزان لازم

 

طرز تهیه :

پیاز را نازک نازک خرد کرده و تفت می دهیم . سپس  گوشت را اضافه کرده رب گوجه فرنگی را با آنها سرخ نموده سپس آب به آن اضافه  می کنیم تا پخته شود  .

آبغوره ، نمک ، فلفل ، زردچوبه و گرد لیمو را اضافه کرده بادمجانها را بریده سرخ کرده و سپس قبل از اضافه کردن گوجه ها را دو نیم کرده به خورش  اضافه می کنیم .

بادمجانها را به مسما اضافه کرده بعد از نیم ساعت آماده می شود  .

در آخر با سیب زمینی سرخ شده آن را  تزیین  می کنیم  .   این غذا با برنج سرومی شود

منبع / سایت شبکه جهانی جام جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۲
khorshid
Germany
۱۴:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۷
۰
۰
in ke hamoon khoresh bademjoone!
رها
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۳۳ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۷
۰
۰
عالی بود
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها