مواد لازم :
گوشت گوسفند: نیم کیلو
آبغوره: 1 استکان
سیب زمینی: 2 عدد
بادمجان: 3 عدد
گرد لیمو عمانی: 1 قاشق سوپخوری
پیاز : 3 عدد
رب گوجه : 1 قاشق
روغن: به میزان لازم
فلفل، نمک ، زرد چوبه:به میزان لازم
طرز تهیه :
پیاز را نازک نازک خرد کرده و تفت می دهیم . سپس گوشت را اضافه کرده رب گوجه فرنگی را با آنها سرخ نموده سپس آب به آن اضافه می کنیم تا پخته شود .
آبغوره ، نمک ، فلفل ، زردچوبه و گرد لیمو را اضافه کرده بادمجانها را بریده سرخ کرده و سپس قبل از اضافه کردن گوجه ها را دو نیم کرده به خورش اضافه می کنیم .
بادمجانها را به مسما اضافه کرده بعد از نیم ساعت آماده می شود .
در آخر با سیب زمینی سرخ شده آن را تزیین می کنیم . این غذا با برنج سرومی شود
منبع / سایت شبکه جهانی جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد