نتانیاهو تشکیل2 کشور را مشروط پذیرفت

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بار دیگر بر پیشنهاد قدیمی خود پای فشرده و گفته است در صورت به رسمیت شناخته شدن اسرائیل از سوی فلسطینی‌ها با راهکار تشکیل دو کشور موافقت می‌کند.
کد خبر: ۵۴۰۵۹۸

به گزارش ایسنا، بنیامین نتانیاهو در سخنانی در کنفرانس روسای سازمان‌های یهودی ـ آمریکایی در اراضی اشغالی، اعلام کرد که همچنان به راهکار تشکیل دو کشور در مرزهای 1967 برای حل اختلافات و پایان دادن به درگیری‌ها در خاورمیانه ایمان دارد. وی تاکید کرد: در صورتی که طرف فلسطینی «کشور یهودی اسرائیل» را به رسمیت بشناسد با راهکار تشکیل دو کشور در مرزهای 1967 موافقت می‌کنیم، ولی ما باید ابتدا مذاکرات بدون پیش‌شرط را آغاز کنیم.

مذاکرات صلح خاورمیانه به دنبال لجاجت نتانیاهو و پافشاری او بر روند شهرک‌سازی‌ها در سپتامبر 2010 قطع شد. گفته می‌شود باراک اوباما رئیس‌جمهور آمریکا قرار است در سفر آینده خود به اسرائیل و فلسطین دوباره طرفین را به از سرگیری این مذاکرات تشویق کند.

همزمان برخی منابع فلسطینی می‌گویند آمریکا وعده داده است کمک‌های مالی خود به دولت فلسطین را از سربگیرد. این کمک‌ها به دنبال اصرار طرف فلسطینی برای رفتن به سازمان ملل و کسب عضویت در این نهاد بین‌المللی قطع شده بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها