آیت‌الله خاتمی: مسئولان بداخلاق از چشم مردم می‌افتند

آیت‌الله سیداحمد خاتمی، عضو هیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری گفت: مسئولان بد اخلاق به کلی از چشم مردم خواهند افتاد.
کد خبر: ۵۳۹۶۴۷

وی در جمع راهپیمایان 22 بهمن تبریز در میدان نماز این شهر افزود: هفته گذشته در کشور شاهد بداخلاقی برخی مسئولان نظام اسلامی در مجلس بودیم که صد درصد مغایر با خط ولایت بود، هیچ طرفی در این قضیه پیروز نبود و فقط لبخند را بر لب‌های دشمنان گذاشتند.

وی ادامه داد: اینجا محکمه نیست که بگوییم تخلف چه کسی بیشتر و چه کسی کمتر است. هر چه هست، خروجی این قصه در شأن این ملت نبود.

آیت‌الله خاتمی با بیان این‌که بشر جایز الخطاست، گفت: امید می‌رود تا دیر نشده مسئولان نقش‌آفرین در این قضیه نامه‌ای به رهبری نوشته و از معظم له و ملت عذرخواهی کنند.

عضو هیات رئیسه مجلس خبرگان تصریح کرد: بدانند اگر این خط و روش را ادامه دهند، این یعنی ضد ولایت فقیه و از چشم مردم به کلی خواهند افتاد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها