به گزارش جامجم، چند روز پیش مردی با حضور در مرکز پلیس شهریار در غرب استان تهران، علیه دو مرد به اتهام آدمربایی و سرقت اموالش شکایت کرد.
شاکی گفت: روز حادثه برای رفتن به خانهمان در شهریار، سوار یک خودروی پراید شدم. بعد از طی مسافتی، راننده یک مرد دیگر را هم سوار کرد و به بهانه این که جاده در حال تعمیر است، به سمت بیابانهای شهریار تغییر مسیر داد.
شاکی یادآور شد: به راننده اعتراض کردم، اما مردی که به عنوان مسافر کنارم نشسته بود، با تهدید چاقو از من خواست حرفی نزنم.
مالباخته 2 روز در بیمارستان بیهوش بود
شاکی اضافه کرد: سپس راننده و مرد همدستش با تهدید چاقو مرا از خودرو پیاده و گوشی تلفن همراه و پولهایم را سرقت کردند و آنقدر کتکم زدند که بیهوش شدم.
وی افزود: دو روز بعد وقتی بههوش آمدم، روی تخت بیمارستان بودم و متوجه شدم یک راننده کامیون هنگام عبور از بیابان، مرا در حالی که بیهوش و زخمی بودم و دست و پایم با طناب بسته شده بود، مشاهده و به بیمارستان منتقل کرده است.
بنابراین گزارش، با چهرهنگاری رایانهای از دو دزد خشن براساس اطلاعات ارائه شده از سوی شاکی، آنها تحت تعقیب قرار گرفتند و جستجو برای یافتن سارقان و کشف دیگر جرایمشان آغاز شده است.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد