سردار وحیدی اعلام کرد

رونمایی از جدیدترین جنگنده ساخت ایران

وزیر دفاع از افتتاح جدیدترین دستاوردهای ساخت این وزارتخانه در روزهای آینده و ایام دهه فجر خبر داد و گفت:جدیدترین جنگنده ساخت ایران رونمایی می‌شود.
کد خبر: ۵۳۱۲۲۵

سردار احمد وحیدی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح صبح امروز دوشنبه در حاشیه مراسم بزرگداشت سردار وفا غفاریان که در سازمان صنایع برگزار شد، با حضور در جمع خبرنگاران در خصوص جدیدترین دستاوردهای این وزارتخانه اظهار داشت: در روزهای آینده و ایام دهه فجر یک پایگاه مراقبت فضایی یا رصد خانه جامعه فضایی به نام امام صادق افتتاح خواهد شد که ماموریت‌های محموله‌های ماورای جو کشور را رصد خواهد کرد.

وحیدی همچنین از رونمایی جدیدترین جنگنده ساخت کشور خبر داد و گفت: این هواپیما متفاوت از هواپیماهای جنگنده بومی قبلی است.

وحیدی با بیان این که افتتاح خطوط تولید جدید در حوزه پدافند هوایی را نیز خواهیم داشت در پاسخ به سوال خبرنگاری در خصوص فرستادن موجود زنده به فضا نیز گفت: انشاءالله این موضوع در روزهای آینده انجام خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه‌های دیگر از جمله حوزه‌های موشکی برنامه‌هایی داریم که در آینده اعلام خواهیم کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها