در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش روز جمعه جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری فرانسه، یک دختر 15 ساله ساکن شهر راکلین ایالت کالیفرنیا که والدینش استفاده از اینترنت را از ساعت 22 برایش ممنوع کرده بودند با دادن قرص خواب آور آنها را مسموم کرد.
به گفته پلیس راکلین، دختر نوجوان از رستوران مجاور خانه برای پدر و مادرش دو "میلک شیک" خرید و قرص های خواب آوری که همدست 16 ساله اش به او داده بود را داخل "میلک شیک" مخلوط کرد.
والدین از همه جا بی خبر بیشتر میلک شیک را نوشیده اما به دلیل طعم عجیب از نوشیدن بقیه آن خودداری کردند. با این حال، قرص های خواب آور اثر کرده و هردو به خواب عمیقی فرو رفتند. دو دختر نوجوان هم با خیال راحت پای اینترنت نشستند.
والدین دخترک تا ساعت یک بامداد در خواب بوده و هنگامی که برخاستند احساس سردرد کرده و دوباره به خواب رفتند.
در فردای آن روز والدین دخترنوجوان که هنوز از سر درد رنج می برند به آزمایشگاه مراجعه کرده و نتیجه آزمایش واقعیت امر را مشخص کرد. آنها به پلیس اطلاع داده و ماموران به منزل خانوادگی برای دستگیری دو نوجوان مراجعه کردند.
دو دختر نوجوان برای توجیه این عمل خود سختگیری بیش از اندازه والدین را در استفاده از اینترنت برای ماموران توضیح دادند.
ستوان ران میلکا افسر پلیس شهر راکلین تصریح کرد: به دلیل نوجوانی دو دختر آنها دستگیر نشدند، در غیر این صورت مجازات زندان برایشان حتمی بود. مترجم: بهرام افتخاری.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: