ثبت سفارش تلفن همراه و لپ‌تاپ آزاد است

در حالی که برخی فعالان اقتصادی از توقف ثبت سفارش واردات لپ‌تاپ و خودروهای با حجم موتور زیر 2500 سی‌سی خبر داده‌اند، معاون مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت می‌گوید، ثبت سفارش این کالاها آزاد است و مشکلی از این بابت وجود ندارد.
کد خبر: ۵۲۴۱۲۹

یک مقام مسئول در سازمان توسعه تجارت در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به این‌که اقلامی مانند خودروهای با حجم موتور زیر 2500 سی‌سی و لپ‌تاپ از جمله کالاهایی است که از اولویت 10 به 9 منتقل شده‌، گفت: ثبت‌ سفارش کالاهایی مانند تلفن همراه و رایانه هم‌اکنون آزاد است و حتی بعضا برای واردات به آنها ارز مبادله‌ای نیز داده می‌شود.

به گفته ساسان خدایی، قاعده اصلی در ممنوع کردن ثبت سفارش خودروها میزان ارزبری آنها بوده است و در عین حال سازمان بهینه‌سازی مصرف سوخت نیز به خودروهای پرمصرف مجوز لازم را برای واردات نمی‌دهد.

به گفته وی، امسال تاکنون حجم ثبت سفارش برای واردات کالا حدود 4 درصد افزایش یافته است.این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که هم‌اکنون ارز مبادله‌ای برای واردات کالا تا اولویت 7 پرداخت می‌شود و مذاکراتی نیز برای پرداخت ارز مبادله‌ای به کالاهای موجود در اولویت 8 در حال انجام است. با وجود این اولویت‌های 8 و 9 فعلا مجبورند برای واردات از ارز آزاد و صرافی‌ها استفاده کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها