آیت‌الله‌زاده: اگر با درخواست میزبانی ما موافقت نشود بازی نخواهیم کرد

استقلال ـ گهر؛ احتمالا در لرستان

این اولین بار نیست که بحث میزبانی باشگاه گهر دورود خبرساز می‌شود، اما شاید آخرین بار آن باشد. گهری‌ها در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی میزبان استقلال تهران هستند و اصرار دارند که اگر تهران میزبان باشد، بازی نخواهند کرد.
کد خبر: ۵۲۳۶۰۲

حرفشان هم حرف حساب است. ورزشگاه‌های میزبان جام حذفی حتما نباید دارای استاندارهای AFC باشد. آیت‌الله‌زاده، مدیرعامل باشگاه استیل‌آذین گهر دورود با بیان این مطلب گفت: قواعد جام حذفی با لیگ برتر فرق دارد. در سال قبل و حتی همین امسال، بازی‌های جام حذفی در ورزشگاه‌هایی برگزار شد که خیلی از استانداردهای AFC را نداشت. مثلا یاسوج، چهارمحال و بختیاری یا قائم شهر از بازی‌های جام حذفی میزبانی کردند.

وی ادامه داد: سال گذشته در همین ورزشگاه دورود بازی‌های لیگ یک را برگزار کردیم. علاوه بر این که امسال بخشی از نواقص ورزشگاه هم برطرف شده و به استاندارد نزدیک شده است. بازی باید در استان لرستان و شهر دورود برگزار شود. ما میزبان هستیم و حق طبیعی ماست که در دورود با استقلال بازی کنیم!

آیت‌الله‌زاده همچنین در پاسخ به این پرسش که اگر بازی تیمش با استقلال در ورزشگاه آزادی برگزار شود، واکنش باشگاهش چه خواهد بود، افزود: ظاهرا زور بر مسائل حاکم است نه منطق! شنیده‌ام که آقای فتح‌الله‌زاده به شوخی یا جدی گفته‌اند که زورشان زیاد است و به لرستان نمی‌آیند! آنها زور دارند و ممکن است بازی را در تهران برگزار کنند، اما ما هم دست‌کم زورمان به خودمان می‌رسد که بازی نکنیم! اگر بازی در ورزشگاه آزادی باشد، اصلا به میدان نمی‌رویم.

البته سازمان لیگ، این بار برخلاف دفعات گذشته از درخواست گهری‌ها برای میزبانی در شهر خودشان استقبال کرده است. رئیس کمیته مسابقه‌های فدراسیون فوتبال در واکنش به درخواست مسئولان تیم فوتبال گهر گفت: به هر حال تیم گهر در مرحله یک‌هشتم نهایی جام حذفی میزبان است و حق دارد بخواهد این مسابقه را در شهرش برگزار کند، اما از ضوابط برگزاری یک بازی رسمی در سطح جام حذفی، آماده بودن ورزشگاه است.

وی افزود: شرایط مساعد تنها شامل زمین چمن استادیوم نمی‌شود بلکه موارد مختلفی چون رختکن‌، نیمکت تیم‌ها، جایگاه خبرنگاران، راه‌های مواصلاتی به ورزشگاه، هتل‌ها، فاصله محل اسکان تا فرودگاه و... را نیز شامل می‌شود؛ اگر شرایط اینها نزدیک استاندارد هم باشد، کمیته مسابقات مخالفتی برای برگزاری بازی نخواهد کرد.

بهروان با اشاره وضع استادیوم دورود ادامه داد: طبق بازدیدی که ناظران ما همین یکی، دو هفته پیش از این استادیوم داشتند، هنوز شرایط نسبتا مساعدی برای برگزاری مسابقه ندارد و در فاصله زمانی که تا دیدار استقلال و گهر مانده بعید است تا آن زمان کاملا آماده شود، هرچند اگر مسئولان آنجا با تلاش بیشتر بتوانند ورزشگاه را در این مدت کوتاه آماده‌ کنند، باز هم مقاومتی نخواهیم کرد.

رئیس کمیته رقابت‌ها راه دیگری را پیش روی مسئولان و هواداران لرستانی تیم گهر گذاشت و به ایسنا گفت: در همین بازدید اخیر، ناظران ما از استادیوم خرم‌آباد هم بازدید کردند که این ورزشگاه تقریبا به شرایط استاندارد نزدیک بود و بعضی بخش‌هایش کاملا آماده است. بنابراین بازی گهر و استقلال از نظر ما می‌تواند در این استادیوم برگزار شود و اصرار داریم در مقطع زمانی فعلی این اتفاق بیفتد. ما برای تعیین مکان یک بازی همه جوانب را در نظر می‌گیریم؛ بحث حضور تماشاگران و هواداران میزبان در ورزشگاه اهمیت دارد، اما رفاه آنها هم مهم است. در نهایت سازمان لیگ طی امروز یا فردا برای تعیین ورزشگاه میزبان این مسابقه تصمیم‌گیری نهایی را انجام داده و اطلاع‌رسانی می‌کند. بازی دو تیم استقلال و گهر دورود طبق برنامه‌ریزی سازمان لیگ، روز جمعه اول دی ماه برگزار می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها