بنا به تهران بازگشت تا فرنگی‌کاران استارت جام جهانی را بزنند

ثامن و ماهان به دنبال حفظ صدرنشینی لیگ کشتی

دور برگشت لیگ برتر کشتی آزاد در شرایطی از امروز آغاز می‌شود که تیم ثامن‌الحجج سبزوار، پیشتاز گروه نخست این رقابت‌ها برای حفظ جایگاه خود، کار سختی مقابل پرسپولیس جویبار پیش رو دارد.
کد خبر: ۵۲۲۸۸۹

پس از آنکه هفته گذشته دور رفت این رقابت‌ها با قرار گرفتن تیم‌های ثامن، پرسپولیس، سایپای شمال و صدرای زیرآب در رده‌های اول تا چهارم گروه اول این پیکارها خاتمه یافت، از امروز دور برگشت این رقابت‌ها در حالی آغاز می‌شود که جدال حساس ثامن ـ پرسپولیس که به میزبانی سبزواری‌ها برگزار می‌شود، نقش مهمی در تعیین تیم نخست صعودکننده به مرحله نیمه‌نهایی خواهد داشت. دو تیم در صدر جدول با چهار امتیاز تیمی رقابت نزدیکی با هم دارند و حضور کشتی‌گیران نامداری چون مهدی تقوی، حسن رحیمی، فردین معصومی، احسان امینی و داوید خوتیاشویلی در تیم ثامن و کمیل قاسمی، اوپان سات (کشتی‌گیر روس)، حسن طهماسبی و علیرضا گودرزی در پرسپولیس می‌تواند جذابیت دوچندانی به این رقابت ببخشد. در دیدار رفت دو تیم که در جویبار برگزار شد شاگردان محسن کاوه در تیم ثامن موفق شدند بر تیم غلامرضا محمدی غلبه کنند.

البته آرتور ساریتوف کشتی‌گیر روس دیروز با پرسپولیس به توافق رسید تا در هفته‌های آتی به عنوان ششمین کشتی گیر خارجی در لیگ ایران روی تشک برود.در دیگر مسابقه این گروه سایپای شمال (تنکابن) پذیرای صدرای زیرآب است.

اما در گروه دوم این رقابت‌ها که فولاد ماهان، داماش بابل، شهدای ساری و گاز مازندران در رده‌های اول تا چهارم آن قرار دارند، تیم صدرنشین ماهان در ساری به مصاف گاز، تیم قعرنشین گروه می‌رود و داماش بابل جدی‌ترین تعقیب‌کننده ماهان هم در ساری به مصاف تیم شهدای این شهر می‌رود.

بازگشت بنا و حضور 23 فرنگی کار در اردوی تیم ملی

اما همزمان با دور برگشت لیگ برتر کشتی آزاد، از امروز دور جدید تمرینات تیم ملی کشتی فرنگی با حضور 23 فرنگی کار دعوت شده به اردو در شرایطی آغاز می‌شود ، ضمن آن‌که محمد بنا مدیر تیم‌های ملی کشتی فرنگی پس از سفری چند هفته‌ای به اسپانیا و دیدار با خانواده‌اش، دیروز به تهران بازگشت.

حمید سوریان، امید نوروزی، سعید عبدولی، مهدی زیدوند، علی محمدی، افشین بیابانگرد، هادی علیزاده، فرشاد علیزاده، حبیب‌اله اخلاقی، طالب نعمت‌پور، داود اخباری، قاسم رضایی، داود گیل‌نیرنگ و بشیر باباجان‌زاده از جـــمله فرنگی کاران دعوت شده هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها