حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
الشمیر از انجام مذاکراتی درباره زائران ربوده شده ایرانی خبر داد، اما به طرف مذاکره کننده اشاره نکرد، وی در عین حال گفت به زودی نتایج مذاکرات را اعلام خواهیم کرد.
به گزارش مهر سرکرده این گروه مسلح در پاسخ به سئوال مجری اسکای نیوز عربی که مهمترین شرط شما برای آزادی ایرانیان ربوده شده چیست؟ اظهار داشت: خواسته اساسی ما، آزادی بازداشت شدگان در زندانهای نظام سوریه است.
خاطر نشان می شود اواخر ماه گذشته، سفیر جمهوری اسلامی ایران در دمشق از انجام چند دور گفتگو با گروگان گیران اتباع ایرانی در سوریه خبر داد و ابراز امیدواری کرد در آینده نزدیک دیدگاه های طرفین به هم نزدیک شود تا شاهد آزادی ایرانیان باشیم.
محمد رضا رئوف شیبانی گفته بود: ما با توجه به سابقه گروگانگیری اتباع ایرانی در سوریه توسط گروه های مسلح اعتقاد داریم که آزادسازی این افراد در طی یک پروسه امکان پذیر است.
وی تاکید کرد: ما تجربه آزاد سازی 22 زائر ایرانی را که از قبل در گروگان بوده اند، داریم که موفق شدیم از طریق ارتباط با کانال های ویژه آنها را آزاد کنیم و علاوه بر این 5 مهندس ایرانی و 3 کامیون دار ربوده شده نیز بر اساس همین پیگیری ها تاکنون آزاد شده اند.
به گفته شیبانی، تا زمان کنونی و بر اساس اطلاعی که ما داریم کلیه زائران ایرانی در سلامت کامل هستند هر چند در رابطه با محل اسارت در شرایط سختی هستند اما خوشبختانه اطلاعاتی که ما داریم نشان می دهد که از نظر جسمی در وضعیت مناسبی قرار دارند.
همچنین حسین مرتضی خبرنگار العالم در سوریه، از آزادی یک ایرانی ربوده شده در حومۀ دمشق خبر داد.
گفتنی است فرد آزاد شده، مجید عادلی نام دارد و کارمند رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق بوده که چندی پیش در "حی المشتل" در منطقه سیده زینب (ع) ربوده شده بود و طی عملیات اخیر ارتش سوریه در منطقه ریف دمشق از اسارت تروریست های مسلح آزاد شد.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....