نجات 3 عضو خانواده از یک قدمی مرگ

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی از نشت گاز از دودکش آبگرمکن خانه‌ای در شرق تهران و مسمومیت شدید سه عضو خانواده خبر داد.
کد خبر: ۵۲۰۸۰۸

جلال ملکی در گفت‌وگو با مهر گفت: شامگاه دیروز یک مورد گازگرفتگی در خیابان دماوند، خیابان زاهدگیلانی به سازمان آتش‌نشانی تهران گزارش شد که بلافاصله آتش‌نشانان ایستگاه دو سازمان به محل اعزام شدند.

وی افزود: در بررسی‌ها مشخص شد، پدر خانواده از سرکار به خانه آمده و با مسمومیت شدید همسر و دو فرزندش روبه‌رو شده که بلافاصله با حضور آتش‌نشانان زن جوان و دو کودکش به بیمارستان انتقال یافتند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی خاطرنشان کرد، بررسی کارشناسان نشان داد رعایت نکردن اصول ایمنی در نصب دودکش آبگرمکن، علت وقوع این حادثه بوده است.

سقوط زوج موتورسوار به چاه فاضلاب

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی همچنین از سقوط زوج موتورسوار به داخل چاه فاضلاب شهری خبر داد.

جلال ملکی گفت: با گزارش سقوط زن و مرد موتورسوار به چاهی در خیابان 186 تهرانپارس به سازمان آتش‌نشانی، پس از حضور آتش‌نشانان گروه 10 در محل حادثه مشخص شد زن و مرد موتورسوار به چاهی سه متری که برای فاضلاب حفر شده بود، سقوط کرده‌ بودند که آتش نشان‌ها آنها را نجات دادند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها