در قانون بودجه سال جاری مصوب شد:

600 میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل مدارس خیرساز

معاون وزیر و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور از تصویب 600 میلیارد ریال برای تکمیل پروژه های نیمه تمام مشارکتی خیرین مدرسه ساز کشور در قانون بودجه امسال خبرداد.
کد خبر: ۵۱۹۲۹۰

به گزارش روز شنبه جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش ، مرتضی رئیسی در استان بوشهر اظهارداشت:هم‌اکنون هفت هزار و400پروژه نیمه تمام مدرسه سازی در کشور با 34 هزار کلاس درس و زیربنای 1/7 میلیون مترمربع وجود دارد که از این تعداد یکهزار و400پروژه مربوط به خیرین مدرسه ساز است.

وی ادامه داد: براساس آمارها، سهم پروژه های مشارکتی و مردمی در کشور مساوی است و هم اکنون 700پروژه مشارکتی و 700پروژه مردمی در کشور در دست احداث است.

رئیسی با اعلام اینکه تکمیل پروژه های مشارکتی و تجهیز پروژه های مردمی از سیاست های مهم وزارت آموزش و پرورش است ، تاکید کرد : ساخت فضاهای ورزشی و استخرهای شنا یکی از سیاست‌های مهم این وزارتخانه در سطح کشور است.

معاون وزیر و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه با توجه به اهمیت به فصل سرما و تجهیز سیستم های گرمایشی و سرمایشی مدارس، امسال 300 میلیارد ریال برای تامین و استاندارد سازی این سیستم ها مصوب شده است ، ادامه داد : با پیشنهاد دولت و مجلس برای نخستین بار در سال جاری 400میلیارد ریال اعتبار برای هوشمند سازی مدارس کشور مصوب شده است.

وی با اعلام اینکه اول مهر امسال توزیع تجهیزات کلاسی در مدارس کشور با رشد 5/3 برابری نسبت به سال های گذشته صورت پذیرفته است ، تصریح کرد : امسال برای اجرای پایه ششم ابتدایی در کشور، 43 هزار کلاس درس با مدیریت و صرفه جویی منابع وزارت آموزش و پرورش تاسیس شده است .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها