درخواست چادر اقلیمی برای مناطق زلزله‌زده ورزقان

فرماندار ورزقان گفت: 200 چادر اقلیمی برای روستاهای زلزله‌زده این شهرستان درخواست شده است.
کد خبر: ۵۱۸۳۲۷

 محرم فروغی امروز در گفت‌وگو با فارس در تبریز با اعلام این خبر اظهار کرد: این چادرها برای ساکنان تعدادی از روستاها و شهرهای ورزقان درخواست شده است.

وی افزود: این چادرها برای خسارت دیدگانی در نظر گرفته شده است که هنوز در چادرها ساکن هستند و واحدهای مسکونی آنها جزو واحدهای تعمیری است.

فرماندار ورزقان با اشاره به اینکه برای این واحدها کانکس در نظر گرفته نشده است، گفت: ساخت و ساز با توجه به شرایط آب و هوایی و ایام محرم فعلاً متوقف است.

فروغی اضافه کرد: در صورت ادامه ساخت و ساز نیز این امر منحصر به کارهای داخلی واحدهای سقف‌ریزی شده خواهد بود و بتن‌ریزی به دلیل بارش‌هایی که اتفاق می‌افتد امکان‌پذیر نیست.

وی اظهار کرد: در حال حاضر بارش در شهر ورزقان به صورت باران و در تعدادی از روستاها نیز از جمله روستاهای گردنه «کال» به صورت برف است.

گزارش فارس حاکی است، زلزله 6.2 ریشتری 21 مردادماه اهر و ورزقان و پس‌لرزه‌های آن در آذربایجان‌شرقی در نزدیک به 10 شهرستان اهر، تبریز، جلفا، خداآفرین، شبستر، کلیبر، مرند، ورزقان و هریس خسارت بر جای گذاشت که بیشترین خسارت به شهرستان‌های ورزقان، هریس و اهر وارد شده است.

در اثر این زمین‌لرزه‌ها نزدیک به 250 نفر جان خود را از دست دادند و 18 هزار خانه مسکونی در روستاهای این شهرستان‌ها دچار آسیب شدند.

پس‌لرزه‌های زلزله 21 مردادماه در اهر و ورزقان سه‌ هزار و 600 مورد بوده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها