سارق طلای خانه‌ها در شهرضا دستگیر شد

ماموران انتظامی شهرستان شهرضای استان اصفهان سارق منازل و طلاجات شهروندان این شهرستان را دستگیر کردند. متهم به هشت فقره سرقت اعتراف کرد.
کد خبر: ۵۱۶۹۴۶

به گزارش پایگاه خبری پلیس، سرهنگ حمید امیرخانی، فرمانده انتظامی این شهرستان با اعلام این خبر گفت: در پی شکایت تعدادی از شهروندان مبنی بر سرقت منازل آنان، موضوع در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: برای شناسایی و دستگیری سارق یا سارقان، اکیپ ویژه‌ای تشکیل شد و پرونده در دستور کار قرار گرفت، در ادامه ماموران موفق شدند با سرنخ‌های به دست آمده فرد مورد نظر را در مخفیگاهش شناسایی کنند.

سرهنگ امیرخانی گفت: در یک عملیات منسجم و غافلگیرانه متهم دستگیر و تحت بازجویی پلیس قرار گرفت. فرمانده انتظامی شهرستان شهرضا عنوان کرد: متهم در بازجویی در ابتدا منکر هر گونه سرقتی شد و در ادامه تحقیقات به هشت فقره سرقت منازل که بیشتر سرقت پول نقد و طلا بود، اعتراف کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها