نمایش 19 خارجی از تلویزیون عراق

جام جم آنلاین: تلویزیون دولتی عراق تصاویر 19 نفر را نشان داد که به گفته دولت این کشور برای مبارزه با نیروهای امریکایی به داخل مرزهای عراق نفوذ کرده اند.
کد خبر: ۵۱۶۴۶

به گزارش رویترز ، گوینده تلویزیون العراقیه گفت از 167 تروریست دستگیر شده که می خواستند در عراق دست به عملیات تروریستی بزنند ، با 19 نفر گفتگو کرده است.
وی گفت پرونده این افراد پس از تکمیل بازجویی به قوه قضاییه عراق تسلیم خواهد شد.
به گزارش رویترز ، اما فقط یکی از این 19 نفر هنگام اعتراف به این که برای پیوستن به شورش ضدامریکایی به عراق آمده ، نشان داده شد.در سخنان دیگران نشانی از مبارزه آنان در عراق دیده نمی شد.
تایسیر حسن الحلبی ، جوان فلسطینی که در سوریه زندگی می کرد ، گفت: من برای نخستین بار در طول جنگ به عراق آمدم. من با مبارزانی که وارد عراق شدند ، آمدم.وی گفت با مبارزان عرب ارتباط برقرار کرده است.
بیشتر این افراد گفتند از سوریه ، اردن ، عربستان ، یمن ، اراضی اشغالی فلسطین و مصر آمده اند.
بیشتر آنان سال گذشته وارد عراق شده اند. دو مصری گفتند از سال 1983 و 1988 ساکن عراق بوده اند. یکی از 19 نفر گفت عراقی اهل موصل است اما مادرش سوری است.
بعضی از آنان دلیلی برای حضور خود در عراق ارائه نکردند.
دیگران گفتند برای مطالعه ، کار یا زیارت اماکن مقدس شیعیان به عراق آمده اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها