شایق در گفت‌وگو با جام جم آنلاین مطرح کرد

ضرورت هوشیاری دستگاه‌ها برای مقابله با تهاجم فرهنگی

عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی گفت: دستگاه های فرهنگی و آموزشی کشور برای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان باید با احساس مسئولیت بیشتری وارد عمل شوند.
کد خبر: ۵۱۵۹۲۰

عشرت شایق امروز پنج شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار جام جم آنلاین با اشاره به مطالبات سال های اخیر مقام معظم رهبری در خصوص ضرورت مهندسی فرهنگی و ایجاد جنبش نرم افزاری در کشور افزود: مجموعه‌های عظیم فرهنگی و آموزشی کشور در ترسیم الگو و تبیین روش های متناسب با توطئه های فرهنگی دشمنان نقش بسیار تأثیر گذاری دارند که لازم است از این ظرفیت ها استفاده شود.

وی تأکید کرد: افراد متعهد و متخصصی که وجود ناتوی فرهنگی دشمنان را باور کرده اند باید در خنثی سازی ترفندها و تهدیدات نرم قدرت های سلطه جو، حضوری فعال داشته باشند و هرگونه غفلت در این زمینه موجب نفوذ بیشتر دشمن در فرهنگ و اخلاق جامعه خواهد شد که می‌تواند روابط اجتماعی را به شدت تحت تأثیر قرار داده و آسیب ها و ناهنجاری های پیچیده‌ای را بوجود آورد.

این کارشناس مسائل فرهنگی تشکیل سازمان ها و مراکز متعدد فرهنگی و شبکه های اجتماعی از سوی کشورهای استکباری را در راستای تلاش آنان برای ایجاد ناتوی فرهنگی ارزیابی کرد و افزود:افراد بدون داشتن بصیرت و آگاهی به سادگی در دام اینگونه مراکز گرفتار شده و دانسته یا ندانسته اهداف آنان را دنبال می نماید.

شایق ایجاد مصونیت در مقابل تهدیدات نرم را نخستین گام جهت مقابله با توطئه های فرهنگی دشمنان دانست و گفت: هویت زدایی از ملت ها، مهمترین هدف جنگ فرهنگی قدرت های سلطه جو می باشد و ملت هایی که هویت و ارزش های اخلاقی و اجتماعی خود را از دست می دهند نمی توانند استقلال سیاسی و اقتصادی خود را در درازمدت حفظ کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها